Θ. Πάγκαλος: «Η Ελλάδα θα ξεμείνει από λεφτά σε 6 εβδομάδες»

Θ. Πάγκαλος: «Η Ελλάδα θα ξεμείνει από λεφτά σε 6 εβδομάδες»

Μάιος 13, 2012 - 00:39
2 σχόλια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sunday Telegraph ο κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος  δήλωσε πως η Ελλάδα θα ξεμείνει από ρευστό σε έξι μόλις εβδομάδες αν δεν τηρήσει τις συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει η χώρα με τους Ευρωπαίους εταίρους της.

 

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως  το εκλογικό σώμα προσήλθε στις κάλπες υπό καθεστώς σύγχυσης και έδωσε μεγάλα ποσοστά σε ακραία κόμματα, καθώς οι Έλληνες δείχνουν πως θέλουν την παραμονή στο ευρώ αλλά χωρίς να εφαρμόσουν τα μέτρα που απαιτούνται για αυτόν τον σκοπό.

«Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει πως οι Γερμανοί μπλοφάρουν και πως θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας χρειάζονται. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Και τότε θα επέλθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο» υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Πηγή: www.protothema.gr


2 Σχόλια

Και μετά την πτώχευση κ. Παγκαλε έχετε αρκετό ... λίπος για να ζήσετε λίγο ακόμη, διότι από τις κατάρες που έχετε φάει από τον Ελληνικό λαό, δεν το βλέπω να ζείτε επί μακρόν.

Ασε μας ρε φουσκι, που εμαθες και συ το παραμυθακι σου και το αναμασας ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ενα ολοκληρο ΕΘΝΟΣ!!!Τραβα κοινησου με τη κοιλια να κοιταει το ΘΕΟ. Α ρε δημοσια κατηγορητηριο που θελετε για ολες τις απατες σας καθικια. ΑΛΗΤΕΣ, γιατι δε λες την αληθεια ρε καθικι οτι σε εξι βδομαδες δε θα μπει η νεα δοση στο λογαριασμο σου και λες στη γιαγια και στο παππου οτι δε θα εχει συνταξη, ενω αν κοιταξεις τα στοιχεια της Εθνικης τραπεζας θα δεις οτι τα εσοδα υπερκατλυπτουν ν απληρωθουν μισθοι και συνταξεις?????ΓΙΑΤΙ ΡΕ Κ***Ι??? Ποιον κοροιδευετε?