Τετράποδος «Μέσι» στην Μεσσηνία (vid)

Τετράποδος «Μέσι» στην Μεσσηνία (vid)

Μάρτιος 19, 2018 - 10:17
0 σχόλια

Ποιος είπε πως ένας σκύλος δεν μπορεί να παίξει μπάλα ; Το μικρό αυτό συμπαθητικό ζωάκι έκλεψε την παράσταση σε γήπεδο της Μεσσηνίας σε αγώνα τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο σκύλος μπήκε στο γήπεδο και μόλις είδε την μπάλα άρχισε να κάνει τα δικά του κόλπα με αυτή δείχνοντας μάλιστα άριστα κοντρολαρισμένος με επαφή που ίσως να ζήλευαν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ντρίμπλα που θύμισε κάτι από τον Αργεντινό ''μάγο'' της Μπαρτσελόνα Λέο Μέσι.

Τα λίγα αυτά λεπτά του σόου του σκύλου με την μπάλα έδωσαν μια άλλη ευχάριστη νότα στους φιλάθλους στο γήπεδο ''Γεώργιος Λουκαρέας'' που αποθέωσαν τον μικρό σκύλο με το βίντεο πλέον να γίνεται viral στον διαδικτυακό χώρο.

Μάλιστα εκτός από τα παιχνίδια με την μπάλα του σκύλου και τον τρόπο με τον οποίο είχε τον έλεγχο της highlights είναι και η πάσα που δίνει σε ποδοσφαιριστή μιας εκ των ομάδων που κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Απολαύστε το βίντεο από την αθλητική εκπομπή ''Στον Ρυθμός των Σπορ'' με τον τετράποδο Μέσι.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΑ "ΑΛΑ ΜΕΣΙ" ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ (17/03/2018)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.