Τέταρτος ο Διαμαντόπουλος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Τέταρτος ο Διαμαντόπουλος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Σεπτέμβριος 28, 2018 - 12:49
2 σχόλια

Το μεγάλο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"  θα γίνει και αυτό με ξένη διαιτητική τριάδα.

Πιο συγκεκριμένα η τριάδα των διαιτητών που θα έχουν την ευθύνη να διευθύνουν τον αγώνα είναι από την Ελβετία με τον Σάντρο Σάρερ να είναι ο ρέφερι και να έχει βοηθούς του τους Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Μπεκίμ Ζογκάι.

Μοναδικός εκπρόσωπος από πλευράς της Ελληνικής διαιτησίας είναι ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας ο οποίος και θα είναι ο τέταρτος στην αναμέτρηση αυτή ενώ παρατηρητής είναι ορισμένος από την ΚΕΔ ΕΠΟ και είναι ο Χουάν Αντόνιο Μαρίν Φερνάντες.

20:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Σάρερ (Ελβετία)

Βοηθοί: Γιοσίποβιτς, Ζογκάι (Ελβετία)

4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σίγουρα θα φθάσει ψηλά, αφού κατάφερε στον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ να αδικήσει και τους δύο, με τον μη καταλογισμό καθαρότατου πέναλτι υπέρ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας , αλλά και την εύνοιά του προς εμάς, με τη μη αποβολή του Πασχαλάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.