Τέσσερις προεκλογικές ομιλίες την Πέμπτη στην Τρίπολη και πού να πρωτοπάς...

Τέσσερις προεκλογικές ομιλίες την Πέμπτη στην Τρίπολη και πού να πρωτοπάς...

Μάιος 17, 2019 - 11:45
3 σχόλια

Όχι μία, όχι δύο αλλά τέσσερις προεκλογικές συγκεντρώσεις θα λάβουν χώρα στην Τρίπολη την επόμενη Πέμπτη. Κατ' αρχάς, έρχεται ο Σαμαράς για να στηρίξει το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες μας λένε ότι κεντρική προεκλογική ομιλία θα απευθύνει στην Τρίπολη και ο Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη, ομού μετά του κ. Σαμαρά, αφού στην πόλη μας ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει ιδιαίτερη δημοφιλία.

Ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, πάντως, θα μιλήσει την ίδια ημέρα στην Καλαμάτα... ασυνόδευτος.

Αλλά εκείνη την ίδια ημέρα, κεντρική προεκλογική ομιλία θα απευθύνουν οι κκ. Κώστας Τζιούμης, Νίκος Τσιαμούλος (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) και ο Κώστας Κατσαφάνας.

Επομένως, μην απορήσετε αν σε όλη την πόλη ακούγονται αντίλαλοι μικροφώνων και ηχείων, μεγαφώνων και ενισχυτών.

Βέβαια, με τόσες συγκεντρώσεις που γίνονται, πού να πρωτοπάει κανείς. Το κέντρο της πόλης μας θα θυμίζει μια μεγάλη συγκέντρωση χωρισμένη σε «φάσεις» και είναι βέβαιο ότι... όλοι θα περάσουν από όλους.


3 Σχόλια

Σε όποια ομιλία και να πας δεν θα καταλάβεις διαφορά. Τα ίδια λένε όλοι. Την ίδια μιζέρια κουβαλάνε. Στην Τρίπολη που έχουν καταρακωσει. Μια πόλη χωρίς μέλλον. Μια πόλη ΚΑΠΗ....

@15.17 ξέρεις εσύ γιατί από ότι φαίνεται και εσύ από εκεί είσαι.......,αλήθεια ξέρεις ότι οι ψήφοι μετράνε...!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.