Τέσσερις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας (pics)

Τέσσερις νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας (pics)

Απρίλιος 30, 2019 - 13:21
1 σχόλια

Τέσσερις νέους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του ανακοινώνει σήμερα ( 30/4/2019 ) ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πελοποννησιακή Συμμαχία»,  Γιάννης Μπουντρούκας.

Πρόκειται για  Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους από την Αργολίδα και την Κορινθία, οι οποίοι θα δώσουν τη "μάχη" του σταυρού στις Περιφερειακές Ενότητες που ανήκουν. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας τους ευχαριστεί όλους για την απόφασή τους να "συστρατευτούν" στη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή που επιβάλλεται να γίνει στην Περιφέρεια, προκειμένου η Πελοπόννησος να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και τους εύχεται ολόθερμα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
 
Οι τέσσερις Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοποννησιακή Συμμαχία» του Γιάννη Μπουντρούκα είναι οι εξής: 
 
ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Από την  Πουλλακίδα Ναυπλίου, Επιχειρηματίας

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Α. ΕΥΓΕΝΙΑ
Από το Άργος, Ιδιωτική υπάλληλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.

ΝΙΝΟΥ Π. ΜΑΡΙΑ
Από το Άργος, ιδιοκτήτρια οικογενειακής Επιχείρησης Εστίασης


 
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, Διδάκτορας στον τομέα της Θαλάσσιας Ρύπανσης, Μεταδιδακτορικός ερευνητής σε τομείς Υδροβιολογίας και Υδάτινης Οικολογίας.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.