Τέσσερα λεωφορεία από την Τρίπολη στην Πάτρα για το Τίμιο Ξύλο (pics)

Τέσσερα λεωφορεία από την Τρίπολη στην Πάτρα για το Τίμιο Ξύλο (pics)

Μάρτιος 14, 2018 - 10:13
0 σχόλια

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 οι ενορίες του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Βασιλείου, του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Τρύφωνος Τριπόλεως πραγματοποιήσαν Προσκυνηματική εξόρμηση στην πόλη των Πατρών για να προσκυνήσουν και να λάβουν την χάρη και την ευλογία του Ζωηφόρου Τιμίου Ξύλου εκ του Σταυρού του Κυρίου μας.

Ο Πολύτιμος αυτός Θησαυρός, βρίσκεται αυτές τις ημέρες κατόπιν ενεργειών του συντοπίτου μας  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟΥ, εν όψει και της μεγάλης εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως, που εόρτασαμε την παρελθούσαν  Κυριακή,  από το Σκευοφυλάκιο του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως και τα Πανάγια Προσκυνήματα της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ  όπου φυλάσσεται  προς ευλογίαν και στηριγμόν του ευσεβούς δοκιμαζομένου λαού μας.

Τους πιστούς από την Τρίπολη συνόδευαν Εφημέριοι των Ενοριών. Το Τίμιον Ξύλο θα παραμείνει προς προσκύνησιν μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να μεταβεί ένα ακόμα λεωφορείο από την πόλη μας στην Πάτρα.

ΧΑΜπίτας
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.