Τεσσάρα κορυφής με Αρκαδική υπογραφή για την Λέρνα (vid)

Τεσσάρα κορυφής με Αρκαδική υπογραφή για την Λέρνα (vid)

Μάρτιος 20, 2018 - 19:35
0 σχόλια
Η Ένωση Λέρνας επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για την 24η αγωνιστική παραμένοντας στην κορυφή μαζί με την Κοιλάδα με το θρίλερ στην πρώτη κατηγορίας Αργολίδας να κρατεί καλά και υπάρχουν 7ακόμα στροφές.
 
Αυτό το εμφατικό 4-0 φέρει την υπογραφή των Αρκάδων που αγωνίζονται στην Ένωση Λέρνας αφού ο Φίλιππος Σαλαπάτας, ο Κώστας Κολλιόπουλος και ο Γιώργος Αρδάμης δις ήταν οι σκόρερ της ομάδας τους.
 
Στο βασικό σχήμα της Λέρνας ήταν και ο Τέλης Σαλαπάτας ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε μεν ωστόσο είχε συμμετοχή στο 4ο γκολ της ομάδας του από τον Αρδάμη και παράλληλα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και αυτός.
 
Δείτε το βίντεο του αγώνα από το argolidaportal.gr
 
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Γκανάς, Βαρβουλέτος, Γεώργας, Κατσίρης, Πίτρης- Διαμαντής- Αρδάμης, Τριανταφύλλου (86’ Γκικόπουλος), Φ.Σαλαπάτας (66’ Γάτσιος), Τ. Σαλαπάτας, Κολιόπουλος.
 
ΠΑΟΚ: Κομπόσης, Η.Παπαγεωργόπουλος (58’ λ.τρ. Κουγιάς), Λιαγκρής, Ψύχος (82’ Φασούλης), Σ.Παπαγεωργόπουλος- Κίρκος (64’ Σιώτος), Νανάι, Σταυρόπουλος- Ταραντίλης, Μουζακιώτης (75’ Αποστόλου), Δήμας.
Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr 'Ενωση Λέρνας - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 4-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.