ΤΕΡΝΑ: Υπόθεση μηνός να ξεκινήσει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο (vid)

ΤΕΡΝΑ: Υπόθεση μηνός να ξεκινήσει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο (vid)

Μάρτιος 15, 2019 - 17:48
0 σχόλια

Ο διευθυντής της αναδόχου εταιρείας ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Αγραφιώτης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μεσόγειος για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με το έργο της διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και για το πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες.

Ο κ. Αγραφιώτης είπε ότι την προσεχή εβδομάδα θα μπορούν να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες του έργου, ενώ η εγκατάσταση του βαρέως εξοπλισμού θα γίνει με το που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία των επιτάξεων από το Εφετείο, που είναι υπόθεση μηνός, όπως υπογράμμισε.

Όταν έρθει η έγκριση από το Εφετείο την επόμενη ημέρα θα έχουμε εργοτάξια εγκατεστημένα παντού.

Επεσήμανε ότι, όπως είπε και ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα η σύμβαση ΣΔΙΤ και αυτό θα γίνει, γιατί εάν δεν είχε τηρηθεί με τις τόσες προσφυγές που έχουν γίνει, το έργο θα είχε σταματήσει.

Στηριγμένοι στη νομιμότητα έχουμε φτάσει μέχρι εδώ

Η αντίστοιχη μονάδα των Ιωαννίνων είναι δίδυμη με αυτή της Τρίπολης, είπε ο κ. Αγραφιώτης, και με μεγάλη χαρά θα την παρουσιάσουν στους Πελοποννήσιους, οι οποίοι βλέποντάς την, θα σταματήσει κάθε κουβέντα για το πόσο χρήσιμο είναι να ξεκινήσει και στην Πελοπόννησο αυτό το έργο.

Μίλησε για το έργο στα Ιωάννινα το οποίο επισκέπτονται και σχολεία και γίνεται εκεί το μάθημα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Ο κόσμος έχει την εικόνα μιας χωματερής, αλλά μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τόνισε.

Video: 

Ο διευθυντής της ΤΕΡΝΑ για τα επόμενα βήματα του έργου ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Πελ/σο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.