Τερλέγκας - Κατσίγιαννη - Κόκκορης στα «Ευρώτεια»

Τερλέγκας - Κατσίγιαννη - Κόκκορης στα «Ευρώτεια»

Αύγουστος 12, 2017 - 18:03
2 σχόλια

Όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος,για 23η χρόνια ο πολιτιστικός σύλλογος Σκορτσινού διοργανώνει το πανηγύρι θεσμό πλέον στην περιοχή,τα ΕΥΡΩΤΕΙΑ!

Σάββατο 19 Αυγούστου,η συνταγή γνωστή,σε συνδυασμό με την παρουσία σας για μια τέλεια βραδιά με πολύ κέφι κ χορό μέχρι το πρωί!

Στην ορχήστρα Βασίλης Τερλέγκας και Τζένη Κατσίγιαννη με όλο το επιτελείο τους και στο κλαρίνο Σωτήρης Κόκκορης!

Ζεστή γουρνοπούλα κ σουβλάκια μαζί με παγωμένες μπύρες κ αναψυκτικά για να συνοδεύσουν το βράδυ μας! Είσοδος και χορός ελεύθερα!
Σας περιμένουμε όλους, μη λείψει κανείς!

Πηγή:kafeniomegalopolis.gr

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Θα τριζουν τα κοκκαλα των σπαρτιατων....τι δουλεια εχουν στις πηγες του ευρωτα τα πανυγηρια??? Μακαρι να μη πουλησετε ουτε ενα καλαμάκι.... Ξεφτισμένε ελληνικέ πολιτισμέ..

Αληθεια, ποος μπορεσε να βγαλει αδεια για την κατασκευη ολων αυτων των μπετον μεσα στο ποταμι?? Πολεοδομια ? Κτηματικη? Δασαρχειο? Αρχαιολογια? (Που ακριβως διπλα εχει μουσειο)....... Τοσοι τοπικοι σρχοντες παρελαζουν.....ολοι στη καταπατηση του δημοσιου χωρου, στο βωμο της ημερισιας κοπής χρηματος???? Μετα αναρωτιομαστε γιατι φτασαμε εδω......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.