Τεράστιο διπλό για τον Αρκαδικό στον Σπαρτιατικό

Τεράστιο διπλό για τον Αρκαδικό στον Σπαρτιατικό

Ιανουάριος 27, 2019 - 23:31
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός είναι εδώ και το βροντοφώναξε με τον πιο εμφατικό τρόπο, την πιο κατάλληλη στιγμή παίρνοντας σπουδαία νίκη στην Λακωνική πρωτεύουσα επί του Σπαρτιατικού με 57-61 στην μεγάλη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο ΣΕΦΑ πήρε μεγάλο διπλό υψηλής βαθμολογικής σημασίας με τους παίχτες του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου να μένουν πιστοί στο πλάνο τους  καταθέτοντας όλης τους την ψυχή και την ενέργεια για να έρθει το τόσο σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα, παίρνοντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Η νίκη αυτή έφερε ένα μίνι ξέσπασμα με τους παίχτες του παίχτες του Αρκαδικού να την πανηγυρίζουν με τον δικό τους τρόπο και με βέβαια με την ανάλογη θριαμβευτική φωτογραφία μέσα από το λεωφορείο κατά την επιστροφή της αποστολής στην Τρίπολη.

Δεκάλεπτα: 18-7, 31-29, 43-40, 57-61.

Σπαρτιατικός: Βαρζακάκος, Σπανάκος 10, Τσιλιμίγκρας 11, Αθανασόπουλος 2, Μεντής 2, Καραγιάννης 13, Μανωλόπουλος 6 (2), Μπελσής, Γκλέκας 13.

Αρκαδικός:  Γκέκας, Αλεξόπουλος 3 (1), Παππάς 17, Σωτηρόπουλος 23 (5), Καψιώτης, Τσιράκης, Μικρός 18 (2), Κουτσουμπός, Συρεγγέλας-Αθανασιάδης, Κουλουράς.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.