Τεράστια τουριστική προβολή του δήμου Τρίπολης στη Philoxenia (vid)

Τεράστια τουριστική προβολή του δήμου Τρίπολης στη Philoxenia (vid)

Νοέμβριος 13, 2019 - 16:15
0 σχόλια

Η Διεθνής Έκθεση τουρισμού Philoxenia ολοκληρώθηκε και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης που εκπροσώπησε τον τιμώμενο δήμο Τρίπολης έκανε μέσω συνέντευξη Τύπου έναν απολογισμό της παρουσίας του δήμου στηνέξθεση.

Ο κ. Τζιούμης εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την παρουσία του δήμου τονίζοντας ότι το περίπτερο έλαβε πολλές καλά σχόλια από όλους.

Πάνω από 19 χώρες και 300 εκθέτες βρέθηκαν στην μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό στην Νοτιοανατολική Ευρώπη,  με τον δήμο Τρίπολης να έχει την εξαιρετική τιμή να βρίσκεται στο επίκεντρο της προβολής.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι η παρουσία του δήμου έλαβε τεράστια προβολή και σύντομα σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό θα γίνει ένα πακέτο τουριστικής προβολής του δήμου.

Η Τρίπολη έχει ιστορία, πολιτιστικό πλούτο, ομορφιές, φυσικά τοπία, μοναστήρια που μπορεί να διεκδικήσει τουριστικές ροές από την Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος μίλησε και για τις σημαντικές συναντήσεις που είχε με κυβερνητικούς εκπροσώπους, με αυτοδιοικητικούς και με φορείς που είχαν θετικό πρόσημο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.