Τένις: Πρώτη η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ρίο

Τένις: Πρώτη η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ρίο

Απρίλιος 06, 2017 - 12:11
0 σχόλια

Μία ακόμη επιτυχημένη πορεία για την αθλήτρια μας Λαμπροπουλου Σήλια στο πρόσφατο Ε3 που έγινε στο Ρίο. Η Σήλια κατέκτησε την 1η θέση στο Ε3 της 10 εβδομάδας πραγματοποιώντας πολύ δυνατή εμφάνιση καθ όλη την διάρκεια του διημέρου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η αθλήτρια της ΑΕΚ, στο δρόμο για την κατάκτηση της 1ης θέση στου Ε3 δεν έχασε ούτε σετ από τις αντιπάλους της. Σε 32άρι ταμπλό και ξεκινώντας για μια ακόμη φορά από το no1του ταμπλό, επικράτησε της Κοτίνη (ΑΕΤ Νίκη Πατρών)στον 2ο γύρο ( πρώτος γύρος bye) με 2-0 σετ (40, 40). Στην οκτάδα κέρδισε και την Παναγοπούλου (ΑΟ Ρίου) με 2-0 σετ (41 41), και στην τετράδα της Στρατή (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ (63, 62). Στον τελικό της διοργάνωσης αντίπαλος της Σήλιας ήταν η Κάλιστρου no2  του ταμπλό (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) την οποία και κέρδισε με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (63, 61).

Το ΔΣ και η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρουν την αθλήτρια τους Λαμπροπούλου Σήλια και της εύχονται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο τουρνουά που ξεκινά σε λίγες ημέρες στον Μαραθώνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.