Τένις ΑΕΚ Τρίπολης: 1ος ο Παπανικολάου στο Mystras Open

Τένις ΑΕΚ Τρίπολης: 1ος ο Παπανικολάου στο Mystras Open

Νοέμβριος 05, 2019 - 14:37
0 σχόλια

Συνεχίζοντας δυναμικά το τελευταίο μισό της αγωνιστικής περιόδου οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να πρωταγωνιστούν στα τουρνουά όπου συμμετέχουν. Ο αθλητής του ομίλου μας Παπανικολαόυ Έκτορας κατέκτησε την 1η θέση στο open τουρνουά του Mystras Palace, που έλαβε χώρα στην Σπάρτη. Στην κατηγορία 12-35 ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης ξεπέρασε όλα τα εμπόδια των αντιπάλων του και έφτασε άνετα στον τελικό και στην κατάκτηση της 1ης θέσης.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Παπανικολάου επικράτησε στον πρώτο γύρο του Οικονομόπουλου από την Σπάρτη με 2-0 σετ και του Μίταλα από το Smash Τρίπολης με το ίδιο σκορ. Εν συνεχεία η κλήρωση με το ίδιο αποτέλεσμα έφερε σαν αντίπαλο τον Πουλακίδα από την Ο.Α. Καλαμάτας και στα ημιτελικά τον Καλλίτση από την Αθήνα. Η επικράτηση με τον εν ενεργεία αθλητή Καλλίτση στον ημιτελικό ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, όπου ο Παπανικολάου επικράτησε με 2-1 σετ . Στον τελικό η επικράτηση του Παπανικολάου επι του Γκουντάνη από τον ΣΑ Τρίπολης με 2-0 σετ έφερε το έπαθλο της πρώτης θέσης στον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης στον αθλητή μας Παπανικολάου Έκτορα για τις φετινές του προσπάθειες και την ολοένα και μεγαλύτερη τενιστική του πρόοδο. Καλή συνέχεια και ανάλογη επιτυχία στην προετοιμασία του αθλητή μας , ενόψει του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στα τέλη Νοέμβρη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.