Το τέλος των γυρολόγων και η Λευκή Τρίπολη

Το τέλος των γυρολόγων και η Λευκή Τρίπολη

Ιανουάριος 23, 2015 - 16:55
0 σχόλια

Φίλοι μου καλοί, η μεγάλη μέρα πλησιάζει για να δούμε ποιος θα το κυβερνήσει τελικά αυτό το καράβι;;; Την Ελλάδα, εννοώ, που σφάζονται στην ποδιά της...

 Κοντός ψαλμός και η Κυριακή έφτασε… Δύο μέρες πριν από τις κάλπες, και άλλοι είναι διχασμένοι κι άλλοι αποφασισμένοι.

Τελείωσαν οι προεκλογικές ομιλίες στον νομό και τα υπονοούμενα και τα καρφιά πήγαν σύννεφο… Οι περισσότεροι αναλώθηκαν σε επιθέσεις και σε λάσπη και όχι στις δικές τους ιδέες. Κοιτάξτε την καμπούρα σας, που έλεγε και το φάντασμα παππούς μου, κι αφήστε τους άλλους, λέω εγώ.

Ευτυχώς, πάντως, που τελείωσαν γιατί θα ξεκουραστούν και οι γνωστοί μαϊντανοί που πήγαιναν από ομιλία σε ομιλία κι από τσάι σε πίτα…. Παιδιά, δεν έχει κάτι άλλο, τέλος! Όπου πήγατε, πήγατε! Στον δεύτερο γύρο τώρα, εάν υπάρξει.

Υπάρχουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο για τους γυρολόγους…

Εμφανίστηκε και ο Κωστάκης, ο Αρχηγός ,γράφτηκε πως έκανε δήλωση υπέρ Αντρέα…και με υπογραφή Αντώναρου! Στο ίδιο ΜΜΕ κόκκινα χαλιά και για τον Κωστάκη , το πουλέν… Η Εύη εκεί δεν παίζει , την «παίζουν»! Μια απορία έχω πάντως και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ… Ο Καραμανλής πότε θα βγει να μιλήσει;;;

Αλλά κι εκείνος ο Βαγγέλας, μας μπέρδεψε, βρε παιδί μου…

Όμως, ας ξεφύγουμε και λίγο από τις εκλογές γιατί πολύ με κούρασαν και δεν μπορώ άλλο! Ας πάμε στις λογοκλοπές. Έλιωσε εκείνη η Εύα να κάνει την έρευνά της για τι εκλογές του 1844 στην Τρίπολη, και το πήρε ο εξυπνάκιας ολοσέλιδο χωρίς πηγή…

Ούτε ένα ευχαριστώ, ούτε μία αναφορά από πού το πήρε!

Καλύτερα να μάθει να βάζει σωστές ημερομηνίες στις φυλλάδες του και ας μην ασχολείται με τους τίτλους των υπόλοιπων ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Ας τελειώσει πια αυτό το clopy-paste!

Άσπρισε και η πόλη τις τελευταίες μέρες… Όχι, μη χαρείτε, δεν χιόνισε, απλώς αυτές οι λευκές σακούλες αρχίζουν να αυξάνονται σιγά-σιγά... Πολύ το λευκό στους κάδους, αλλά η μυρωδιά…. eau de toilette!

Αυτά λοιπόν φίλοι μου τα λέμε από Δευτέρα πάλι με νέο «κυβερνήτη». Και Καλή Ψήφο!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.