Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών βάζει ο Τσίπρας

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών βάζει ο Τσίπρας

Δεκέμβριος 03, 2016 - 20:01
3 σχόλια

«Φρένο» στα σενάρια για πρόωρες εκλογές έβαλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται με αφορμή τη διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα

Ειδικότερα, σε συνομιλία που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του, ο πρωθυπουργός μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και τις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών. 

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Aβάνα - Αμπου Ντάμπι ένα πούρο δρόμος όταν παλεύεις με δυνάστες στην Ευρώπη, πρέπει να αναβαπτίζεσαι στα λίκνα των λαών τις ονειρεμένες κατακτήσεις

Οι δηλώσεις Τσίπρα θυμίζουν δηλώσεις προέδρων που στηρίζουν τον προπονητή τους και μετά από μια εβδομάδα τον απολύουν. Όταν αρχίζει η συζήτηση για εκλογές σημαίνει ότι έχει έρθει το τέλος. Το συντομότερο, το καλύτερο.

Τσίπρας είναι αυτός. Όταν λέει τέλος τα σενάρια των εκλογών, αυτός εκπονεί ήδη προεκλογικό σχέδιο. Και φυσικά θα γίνουν όταν θα έρθει η ώρα να πέσουν οι υπογραφές για την αξιολόγηση ή αμέσως μετά από τις υπογραφές για να "του δώσει νέα εντολή ο λαός".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.