Τέλος Ραχίμ και Καλύβας από Παναρκαδικό

Τέλος Ραχίμ και Καλύβας από Παναρκαδικό

Ιανουάριος 23, 2017 - 12:00
3 σχόλια

Παρελθόν από τον Παναρκαδικό αποτελούν οι Αλέξανδρος Ραχίμ και Γιώργος Καλύβας που αγωνίστηκαν με την φανέλα του τριφυλλιού στο πρώτο εξάμηνο αγωνιστικής σεζόν που διανύουμε στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος Ραχίμ μέτρησε 11 συμμετοχές με την φανέλα του Παναρκαδικού έχοντας στο ενεργητικό του 2 τέρματα ενώ ο Γιώργος Καλύβας 4 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνολικά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν στην αποστολή του ισόπαλου αγώνα με την Θήβα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην Τρίπολη και συνεπώς βρίσκονται στην αναζήτηση της νέας τους ποδοσφαιρικής στέγης για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Οι αποχωρήσεις στο έμψυχο δυναμικό του Παναρκαδικού αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ενώ μετά την απόκτηση του Δημήτρη Γιούκουδη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους της Τρίπολης οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός με δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Στο ίδιο έργο θεατές όπως κάθε χρόνο μόνο ντόπιοι στον πανΑρκαδικο.Και χωρίς λεφτά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.