Τέλος ο ΠΑΟ Βάρδας από την Γ Εθνική

Τέλος ο ΠΑΟ Βάρδας από την Γ Εθνική

Ιούλιος 31, 2015 - 18:02
0 σχόλια

Μέτα από αρκετές Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν όλο αυτό το διάστημα στον ΠΑΟ Βάρδας τελικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και η βιώσιμη λύση και έτσι η διοίκηση της ομάδας της Ηλείας αποφάσισε να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής να μην δηλώσει συμμετοχή ο ΠΑΟ Βάρδας στο νέο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής είναι κυρίως οικονομικοί με τα μέλη της διοίκησης να μην μπορούν να επωμιστούν το βάρος αυτό.

Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων των Ελληνικών πρωταθλημάτων δεν λένε να σταματήσουν  και έτσι η ομάδα της Βάρδας που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε μία παραδοσιακή δύναμη του ομίλου αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Την ίδια στιγμή ο Παναρκαδικός που έχει λύση με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα θέματα μετά την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.