Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Αστέρα

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Αστέρα

Φεβρουάριος 18, 2017 - 22:48
15 σχόλια

Η προαναγγελία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην συνέντευξη τύπου έγινε πραγματικότητα λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει στην καριέρα του".

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ.

Ρε ταγάρια ο Ελευθερόπουλος σας φταίει; Εδώ δεν έχετε ένα κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό της προκοπής...

Οταν αφήσατε ξεβράκωτη την ομάδα πέρσι, διώχνοντας όλους τους βασικούς παίχτες, τί περιμένατε ;;; Με πορδές δεν βάφονται αυγά κύριοι της διοίκησης και ιδιοκτήτες !!

Ο "γυμναστής", ο "διερμηνέας", ο "άσχετος" που σας πήγε Europa League δεν σας έκανε. Φέρατε τον Ουισκά που τα έκανε γης-μαδιάμ και έτσι παρέλαβε καμμένη γη ο Ελευθερόπουλος. Βεργέτη και το λοιπό τεχνικό team, γυρίστε πίσω.

Μη φωνάζετε κύριοι φίλαθλοι οι άνθρωποι δεν βάζουν από εδώ και μετά ούτε σεντς.ότι έβαλαν ήταν τα λεφτά της Ευρώπης και τα λεφτα των παιχτών που πούλησαν.

σιγα μην ερθει ο Σταικος στον αστερα.............να κανει τι? να χαλασει και να στραπατσαρει την εικονα του για να βαλουν μυαλο εκει στη διοικηση ? αυτοι δε βαζουν μυαλο με τπτ,αν θελει να εγκληματισει με τη καριερα του ο Σταικος ας γυρισει πισω,προσωπικα πολυ θα ηθελα να γυρισει,αλλα αν μποροσυα να του δωσω μια συμβουλη θα ηταν μακρυα κι αλαργα παλικαρι μου απο τον αστερα

Ευτυχώς που είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.Ελπίζω να το δημοσιεύσετε.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ .ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΗΛΙΘΙΟΙ.

Και εγώ αυτό λέω ευτυχώς που είσαι ολυμπιακάρα και δίνεται κάποια αξία σε κάποιες άγνωστες ομάδες.(φύγε από δω ρε στημένε)

Αντι να αλλαζουν τους προπονητες σαν τα πουκαμισα στον αστερα ας διωξουν καλυτερα αυτον που εξ αιτιας του πολυς κοσμος δεν παταει ουτε απ εξω απο το γηπεδο, και ο νοων νοειτω... το βρηκαμε τωρα, ολο οι προπονητες φταινε, οχι αλλο καρβουνο ρε μαγκες!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.