Τατούλης

Τέλος Φεβρουαρίου ανοίγουν οι αιτήσεις για το Run the Theatre

Τέλος Φεβρουαρίου ανοίγουν οι αιτήσεις για το Run the Theatre

Φεβρουάριος 10, 2019 - 10:01
1 σχόλια

Το Run the Theatre 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στον Δήμο Μεγαλόπολης και περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.  

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη  συνεργασία των τοπικών αθλητικών σωματείων και υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του συλλόγου «Διάζωμα». 

Ο αγώνας μας:

Τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών:
 Όλες οι διαδρομές είναι κυκλικές, με την εκκίνηση και τον τερματισμό μπροστά από την Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης. 
 Για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των 10 χλμ. και των 5 χλμ. θα χρησιμοποιηθούν συστήματα της Ολλανδικής εταιρείας MyLaps, ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
 Ο σταθμός υποστήριξης θα παρέχει στους δρομείς των 2,5 & 5 χλμ. εμφιαλωμένο νερό ενώ για τον αγώνα των 10 χλμ. ο σταθμός θα παρέχει στους δρομείς εμφιαλωμένο νερό κατά την πρώτη στροφή και ισοτονικό ποτό κατά τη δεύτερη στροφή (7,5 χλμ.).

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα αγωνίσματα και χάρτη των διαδρομών μπορείτε να βρείτε στον Οδηγό Δρομέα: https://www.runthetheatre.gr/odigos-dromeon/ 

Πλούσιο Πακέτο Συμμετοχής:
• Αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα (για εγγραφές μέχρι 19 Απριλίου 2019, για τα 10 χλμ. & 5 χλμ.).
• Chip χρονομέτρησης (για τους αγώνες των 10 χλμ. & 5 χλμ.).
• Επίσημο T-Shirt Αγώνων.
• Ιδιαίτερο αναμνηστικό μετάλλιο.
• Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με αναγραφόμενο τον χρόνο τερματισμού (για τους αγώνες των 10 χλμ. & 5 χλμ.).
• Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.
• Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.
• Πλήρης υγειονομική κάλυψη.
• Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά.

Οι εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις 27 Φεβρουαρίου!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.