Τέλος από Ειδικός Σύμβουλος της Επιτροπής Διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος

Τέλος από Ειδικός Σύμβουλος της Επιτροπής Διαιτησίας ο Δήμος Αναστόπουλος

Αύγουστος 30, 2018 - 15:11
0 σχόλια

Με επιστολή του προς την ΕΠΣ Αρκαδίας και τον πρόεδρο Σταύρο Τσαγγούρη ο Δήμος Αναστόπουλος γνωστοποίησε την απόφαση του να παραιτηθεί από ειδικός σύμβουλος-συνεργάτης της Επιτροπής Διαιτησίας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους ευχαριστώντας παράλληλα την ΕΠΣ αλλά και τον ΣΔΠ Αρκαδίας για την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η επιστολή του Δήμου Αναστόπουλου

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου, από ειδικός σύμβουλος-συνεργάτης της Επιτροπής Διαιτησίας. Είναι γεγονός ότι "βασανίστηκα" για την απόφαση μου αυτή επί μακρόν, όμως λόγοι προσωπικοί και επαγγελματικοί με αναγκάζουν να αποσυρθώ. Όταν αναλαμβάνω κάτι θέλω να αφιερώνομαι ολοκληρωτικά σε αυτό ώσπου να το φέρω εις πέρας και επειδή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό δεν μπορεί να συμβεί, θεωρώ τίμιο από πλευράς μου να δηλώσω την παραίτηση μου. Φυσικά οτιδήποτε μου ζητηθεί και μπορώ να προσφέρω είμαι πάντα στην διάθεση σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το ΔΣ της ΕΠΣ για την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου, ιδιαιτέρως τον κ. Τσούκα Γεώργιο και την κα Κυρίου Ελένη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τον κ. Τσαγγούρη Σταύρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.