Τελικός παραμονής για Παναρκαδικό το παιχνίδι με το Δίστομο

Τελικός παραμονής για Παναρκαδικό το παιχνίδι με το Δίστομο

Μάρτιος 20, 2019 - 12:45
0 σχόλια

Η αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην Τρίπολη την προσεχή Κυριακή (24/3, 15:00) έχει τον ρόλο και την μορφή ενός πρώιμου τελικού παραμονής με βάση τις βαθμολογικές συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί.

Η ισοπαλία του τριφυλλιού την περασμένη αγωνιστική στην Μεσσήνη με τον Πάμισο μπορεί να μην εξασφάλισε την σωτηρία ωστόσο αύξησε την διαφορά από τις ομάδες που είναι στην ζώνη στους 9 βαθμούς από τον Αμβρυσσέα Διστόμου και στους 10 από τον Μανδραικό καθώς και οι δύο γνώρισαν ήττες από Καλαμάτα και Λέρνα αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν τον παιχνίδι του Παναρκαδικού με την ομάδα από το Δίστομο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς με νίκη το τριφύλλι θα κλειδώσει την υπόθεση παραμονή απέχοντας πια ελάχιστα στις αγωνιστικές που απομένουν από την μαθηματική εξασφάλιση.

Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Αμβρυσσέα με τον Θανάση Στάικο να καταστρώνει τα πλάνα του με τους προπονητικούς ρυθμούς να ανεβαίνουν καθημερινά έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη για το καθοριστικό αυτό παιχνίδι.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.