Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας: Λεωνίδιο - ΑΕΚ Τρίπολης 2-0 (pics,vid)

Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας: Λεωνίδιο - ΑΕΚ Τρίπολης 2-0 (pics,vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 19:31
0 σχόλια

Το Λεωνιδίο ήταν ο μεγάλος νικητής του 48ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" επικρατώντας της ΑΕΚ Τρίπολης με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι καθώς μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Χαλίλι αιφνιδιάζοντας την ΑΕΚ Τρίπολης. Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Λεωνιδίου με τον Χιώτη στο 26' σε μια γρήγορη αντεπίθεση έκανε το 2-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στο Λεωνιδίο το οποίο σημείωσε ακόμα δύο τέρματα τα οποία δεν μέτρησαν με υπόδειξη για οφ σάιντ ενώ είχε και δύο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κοκκινάκο να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Τρίπολης είχε την πρόθεση να βγει μπροστά όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητική πλην της μεγάλης ευκαιρίας με τον Ανδριανό με το Λεωνίδιο να διαχειρίζεται το προβάδισμα του φθάνοντας στην νίκη και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας για 11η φορά στην ιστορία του.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι απονομές με τον Σοφοκλή Γιαννούση να ανακηρύσσεται ο πολυτιμότερος παίχτης του τελικού και τους ερυθρόλευκους να στήνουν ξέφρενο γλέντι τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια τους.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Γιαννούσης, Λάτσης Γ., Λάτσης Α., Κυρίος Π., Μπίσιας, Βλάχος (90' Κατής), Χιώτης, Γιαννούσης Σ., Βερβεσός (89’ Πιτ Κυρίος), Χαλίλυ (63’ Κυρίος Α.), Κατσικαδάς.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοκκινάκος, Πετρόπουλος (46’ Ανδριανός), Μπίσιας (73’ Κατσαρός), Λιακόπουλος (Μεϊδάνης), Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Πετρόπουλος, Σαλαπάτας (77’ Διονέλης), Δήμος, Πρίφτη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας: Λεωνίδιο-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.