Τελικοί βόλεϊ σχολικού πρωταθλήματος (photos+video)

Τελικοί βόλεϊ σχολικού πρωταθλήματος (photos+video)

Φεβρουάριος 19, 2015 - 14:07
0 σχόλια

Πρωταθλητές τα κορίτσια του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης

Πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ σε αγόρια και κορίτσια το πρωί της Πέμπτης (19/2) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ και τα κορίτσια του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης να είναι οι μεγάλοι νικητές και να στέφονται αμφότεροι πρωταθλητές.

Στο πρώτο αγώνα αναμετρήθηκαν το κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης με τα κορίτισα του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης με το ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης να φτάνει εύκολα στην νίκη με 2-0 σετ (15-25 και19-25) και να κατακτά το πρωτάθλημα βόλεϊ Αρκαδίας του σχολικού πρωταθλήματος κοριτσιών.

Στον δεύτερο αγώνα ήταν η σειρά των αγοριών με το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης  να βρίσκεται αντιμέτωπο με το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης με τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ να φτάνουν στην νίκη με 2-0 σετ (25-17 και 25-19) και να ανεβαίνουν και αυτοί στην κορυφή του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ.

Αμέσως μετά την λήξη του κάθε αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων στις φιναλίστ ομάδες των δύο τελικών και ασφαλώς η απονομή του τροπαίου με τα κορίτσια του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης και τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης να πανηγυρίζουν την κατάκτηση των πρωταθλημάτων που κατέκτησαν.

Το αγώνα παρακολούθησαν και αρκετοί μαθητές που δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν την προσπάθεια που έκαναν οι συμμαθητές τους και οι συμμαθήτριες τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Video: 

Arcadia Portal.gr Κυπελλούχος βόλει το 3ο ΓΕΛ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.