Τελικά μας ψεκάζουν και στην Τρίπολη;

Τελικά μας ψεκάζουν και στην Τρίπολη;

Μάιος 13, 2012 - 20:25
9 σχόλια

Βίντεο που βρήκαμε στο youtube δείχνει αεροπλάνα να αφήνουν τα γνωστά πλέον chemtrails πάνω από τον ουρανό της Τρίπολης.

Πρόσφατα έδωσε εξήγηση με βάση την επιστήμη της Φυσικής  η Πολεμική Αεροπορία, σε πολίτες  που «βομβαρδίζουν» το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τηλέφωνα και εμαιλ που ρωτούν για τίς ...άσπρες γραμμές που βγάζουν πίσω τους τα πολιτικά αεροσκάφη.

Είναι όλοι Θύματα της ...διαδικτυακής «συνωμοσιολογίας»; δεν είναι και τόσο σίγουρο.

Ο Αρχηγός  ΓΕΑ , προχώρησε πριν λίγο καιρό στην παρακάτω ανακοίνωση μετά τον "βομβαρδισμό" ερωτήσεων που δέχονται από τους πολίτες:

«Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :

1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.

2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.

3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.

4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα».

 

Το βίντεο το βρήκαμε στο http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/KSvD9eeKuDc


9 Σχόλια

Μα, καλά, τόσο αδαείς είσαστε; Τις γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα που πετάνε στα δέκα χιλιάδες μέτρα, τις θεωρείτε ψεκασμούς;

Ειλικρινά, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι τον ψεκάζουν;;; Τα ίχνη που αφήνουν τα επιβατηγά αεροπλάνα τα θεωρούν ψεκασμό;;; Α-ΧΑ-ΧΟΥ-ΧΑ...

Α, ρε, γι' αυτό λες ότι έχουν γίνει τα αυτιά μου μυτερά στις άκρες και έχω βγάλει ουρά; Κι εγώ έλεγα ότι οφείλεται στα πεντακάθαρα φαγητά που τρώμε και τον καθαρό αέρα που αναπνέουμε...Κούνια που σας κούναγε!

Εδώ, φυσικά, έχει ευθύνη το site που, αντί να ενημερώσει το κοινό του για το φαινόμενο, αναδημοσιεύει μια είδηση χάριν εντυπώσεων. Τι είδους άδεια λειτουργίας έχετε;

Μάλλον δεν παρατηρείτε τι συμβαίνει από πάνω σας. Ο αρχηγός ΓΕΑ ψεύδεται: πρώτον η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων των αεροπλάνων κρατάει μόνο για λίγα λεπτά ενώ τα χημικά κρατάνε για ώρες. Δεύτερον τα πολιτικά αεροπλάνα πετάνε σε αεροδιαδρόμους καθορισμένους και δεν πετάνε σε όλον τον ουρανό για να δημιουργήσουν με τις χημικές ουρές τουσ ένα δίχτυ που σιγά σιγά διαλύεται και δημιουργείσύννεφο. Τρίτον το βράδυ γιατί δεν δημιουργούνται χημικές ουρές? Υπάρχουν και άλλες διαφορές. Το ποιο πιθανόν να είναι ένα σχέδιο του ΝΑΤΟ μαζί με επιστήμονες που δέχτηκε και η Ελλάδα να δημιουργούνται χημικά σύννεφα πάνω από τις πόλεις όταν δεν υπάρχει φυσική νεφοση, γιΑ να αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία λόγο του ότι έχει καταστραφεί το όζον. Άλλα επιδει περιέχει σοιχεια όπως το Βάριο και άλλα στοιχεία που δεν είναι καλά για τον οργανισμό δεν τα λένε.

κάποιοι το θεωρούν αστείο και δεν γνωρίζουν ότι οι άσπρες γραμμές των καυσαερίων δεν έιναι αθώος άσπρος καπνός λόγω των σταγονιδίων, τα οπόια σταγονίδια στα καύσιμα των αεροσκαφών (κιροζίνη) έχουν πάνω απο 1500 χημικές ουσίες και όταν βγαίνουν απο το αεροσκάφος οι ασπρες γραμμές έχουν πλάτος περίπου 60-70 μέτρα μετά απο λίγη ώρα και χαμηλώνοντας ο καπνός προς την γή ή όταν μεταφέρεται από τον αέρα ή άλλες καιρικές συνθήκες το πλάτος φτάνει τα δεκάδες χιλιόμετρα και μεταφέρεται στην γή δηλαδή εμάς!! Για αυτό ας το πάρουμε πιο σοβαρά κάποιοι βέβαια για να κάνουν την δουλειά τους αποκαλούν γραφικούς αυτούς που μιλούν. Στην Κυνουρία σε 20 ώρες πέρασαν περίπου 80 αεροσκάφη πριν λίγο καιρό, ξεκινόντας με γαλανό ουρανό καταλήξαμε με τεχνιτά σύνεφφα απο τους χημικούς καπνούς τον αεροσκαφών. Απο την στιγμή που άνοιξε το Ελευθέριος Βενιζέλος περνούν πολλά αεροσκάφη στην Κυνουρία μήπως η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας πρέπει να αλλάξει λίγο τους αεροδιαδρόμους.

Φιλε σχολιαστη "Ελεος πια!", Τα συμπτωματα που παρουσιαζεις ειναι τα αρχικα και σε συμβουλευω να τα προσεξεις! Ειδικα ΑΝ μετα απο λιγο καιρο: 1) φυτρωσει παχυ τριχωμα σε ολο το σωμα σου, 2) κοπουν τα χερια σου και στην θεση τους φυτρωσει δευτερο σετ ποδιων, 3) πεσουν τα δοντια σου και ξαναβγουν μεγαλα και αιχμηρα και 4) αλλαξει η φωνη σου και στην ομιλια σου χρησιμοποιεις την φραση: "Αααουουουου", ΤΟΤΕ θα εχεις μεταμορφωθει σαν εμενα... ΥΓ: και μενα μου ελεγαν οτι μας ψεκαζουν αλλα δεν τους πιστεψα ποτε! Και να που κατεντησα....

Τι άλλο θα ακούσουμε... Στην αρχή ήταν τα ομόλογα της τράπεζας της Ανατολίας που θα αποπλήρωναν το δημόσιο χρέος, μετά τα CDS του Καμμένου που από 30 δις τελικά ήταν 2 δις, τα πετρέλαια που θα μας σώσουν αλλά σε 10 χρόνια και τώρα έχουμε και την αποκάλυψη ότι μας .............ΨΕΚΑΖΟΥΝ........... Πετάνε αεροπλάνα του ΝΑΤΟ και μας ψεκάζουν λέει σε μια απίστευτη συνωμοσία που δεν την αποκαλύπτει κανείς.... !!!!!! Πάμε για φούντο...

Εγώ θα τους κάνω μήνυση, έχω βάλει φωτοβολταικα και μου κόβουν απόδοση τα χημικά τους, χάνω λεφτά, άσε που δεν με αφήνουν να μαυρίσω κιόλας.