Τελευταία στιγμή τρέχουν οι υπόχρεοι στο Γραφείο Κτηματογράφησης στην Τρίπολη...

Τελευταία στιγμή τρέχουν οι υπόχρεοι στο Γραφείο Κτηματογράφησης στην Τρίπολη...

Οκτώβριος 30, 2019 - 11:54
0 σχόλια

Λίγες ώρες προτού εκπνεύσει η προθεσμία, και καθώς δεν θα δοθεί άλλη παράταση, στο Γραφείο Κτηματογράφησης στην Τρίπολη επικρατεί το αδιαχώρητο, καθώς πολλοί συμπολίτες μας άφησαν για την τελευταία στιγμή την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους.

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο, όταν δόθηκε η παράταση για την Αρκαδία, στο Γραφείο Κτηματογράφησης οι υπάλληλοι... βαρούσαν μύγες, κατά το κοινόν λεγόμενον, αφού επαναπαύτηκαν οι πολίτες και δεν έσπευσαν να ολοκληρώσουν της διαδικασίες (δείτε ΕΔΩ). Τότε, οι υπεύθυνοι του Κτηματολογίου έλεγαν ότι η κατάσταση αυτή ήταν αναμενόμενη, αλλά καλούσαν τον κόσμο να σπεύσει και να κάνει τις δηλώσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αυτή που διανύουμε, η οποία ήταν «κουτσή», καθώς η Δευτέρα ήταν αργία, το αδιαχώρητο επικρατεί στο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής, αλλά αυτή τη φορά, με τις τόσες παρατάσεις που δόθηκαν, θα μπορούσαμε να είχαμε ήδη ξεμπερδέψει. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα όσα μας λένε συμπολίτες μας, στο Γραφείο Κτηματογράφησης στην Τρίπολη οι ουρές σχηματίζονται από τις 06:30 το πρωί.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.