Τελετή Λήξης του Κατηχητικού Σχολείου Μητροπολιτικού Ι.Ν Αγίου Βασιλείου

Τελετή Λήξης του Κατηχητικού Σχολείου Μητροπολιτικού Ι.Ν Αγίου Βασιλείου

Απρίλιος 29, 2015 - 12:04
0 σχόλια

Το Σάββατο  2 Μαΐου 2015 σας καλουμε παιδιά, γονεις και κηδεμόνες, στην Τελετὴ Λήξεως της Κατηχητικῆς Περιόδου του Κατηχητικου Σχολείου του Μητροπολιτικου Ἱερου Ναου Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Η Τελετὴ λήξεως θα πραγματοποιηθει στο Ιερο Παρεκκλήσιο του Νεομάρτυρος Δημητρίου Τριπόλεως στις 11 το πρωί.

Θα προηγηθει Ιερὰ Παράκληση προς την Παναγία Μητέρα μας, θα ακολουθήσει σύντομη εορτὴ προς τιμὴ των μικρων μας φίλων, θα προβληθει δεκάλεπτο  βίντεο απὸ τὴν κατηχητική μας συντροφιὰ και τις δραστηριότητες ποὺ έλαβαν χώρα κατά τὴν φετινὴ χρονιά. Τα μικρά μας παιδιὰ θα λάβουν απὸ την Κατηχήτρια τους τα αναμνηστικὰ απολυτήρια τους, ενώ θα λάβουν ως δωρα παιχνίδια και βιβλία και τέλος τρώγοντος ένα γλυκὸ θα κλείσει η εορτούλα αυτὴ με την ποιὸ γλυκιὰ ανάμνηση.

Οι υπεύθυνοι του κατηχητικου Σχολείου έχουν μεριμνήσει έτσι ώστε την ερχομένη Κυριακὴ 10η Μαΐου να πραγματοποιηθεί μονοήμερη προσκυνηματικὴ εκδρομὴ στον Ιερὸ Προσκύνημα της Αγίας Θεοδώρας στο χωριὸ Βάστα Μεγαλοπόλεως.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.