Τελετή λήξης του 1ου Θερινού Σχολείου στη Δημητσάνα (pics,vid)

Τελετή λήξης του 1ου Θερινού Σχολείου στη Δημητσάνα (pics,vid)

Αύγουστος 08, 2018 - 14:40
0 σχόλια

To 1o Θερινό Σχολείο με θέμα ο Αγροτικός Χώρος ως Πολιτιστική Κληρονομιά (το Σχολείο μας!) που πργαματοποιήθηκε στη Δημητσάνα έφτασε στο τέλος του.

Η Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς αναφέρει:

Παναγιώτη, Θοδωρή, Νίκο, Μαρία, Κυριακή- Μαρία, Μαρίζα, Πάνα, Αλέξανδρε, Λουκά, Νικήτα, Βασιλική, Ρούλα, Λήδα, Φοίβο, Ήρα, Κώστα, Νικόλα, Παναγιώτη, Κατερίνα, Σταυρούλα χαρήκαμε πολύ που σας είχαμε μαζί μας!!!

Καλή συνέχεια σε όλους και καλή αντάμωση!

Από το γλέντι στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 1ου Θερινού Σχολείου για τον Αγροτικό Χώρο ως Πολιτιστική Κληρονομιά και του 2ου Εργαστηρίου της Πέτρας (Άνθη της Πέτρας). Στον Αγιώργη της Πλάτσας, στη Δημητσάνα φυσικά.

Ευχαριστούμε τη Λαογραφική Εστία Τρίπολης, και προσωπικά τον Βασίλη Παναγόπουλο και την Κατερίνα Παναγοπούλου, για την ωραία έκπληξη: τον μοραΐτικο ζουρνά, που, μαζί με το κλαρίνο, συνόδευσαν το γλέντι μας. Και φυσικά τους Δημητσανίτες και τις Δημητσανίτισσες, τους Λαγκαδινούς και τις Λαγκαδινές, που γλέντησαν μαζί μας. Καλή αντάμωση του χρόνου!

Και πάλι από το γλέντι της τελετής λήξης του 1ου Θερινού Σχολείου για τον Αγροτικό Χώρο ως Πολιτιστική Κληρονομιά και του 2ου Εργαστηρίου της Πέτρας (Άνθη της Πέτρας). Τον χορό σέρνει ο κ. Αργύρης Πετρονώτης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.