Τελειώνει το «μαρτύριο της σταυροδοσίας» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές;..

Τελειώνει το «μαρτύριο της σταυροδοσίας» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές;..

Ιούνιος 21, 2019 - 13:22
3 σχόλια

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η επανακαταμέτρηση των ψήφων στο πρωτοδικείο Τρίπολης.

Έναν μήνα σχεδόν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, το πρωτοδικείο Τρίπολης βρίσκεται σε διαδικασία μέτρησης ψήφων, μιας και οι πολλές ενστάσεις από τους υποψήφιους τους υποχρέωσαν να μετρήσουν ξανά τις ψήφους  που ήρθαν στα τσουβάλια από τα εκλογικά κέντρα.

Όπως έχει αναφέρει το ArcadiaPortal.gr, σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, το πρωτοδικείο, μεταξύ άλλων δεν είχε «μοιράσει» τις ψήφους των εκλογικών κέντρων που έλαβαν οι παρατάξεις του δήμου Τρίπολης στους υποψηφίους και έτσι υπέβαλαν ενστάσεις οι υποψήφιοι.

Σε λίγες μέρες θα τοιχοκολληθούν στο πρωτοδικείο Τρίπολης τα νέα αποτελέσματα που βγήκαν ύστερα από τις ενστάσεις και θα δημοσιεύουν οι αλλαγές και θα βγουν οι τελικές έδρες που λαμβάνουν οι παρατάξεις.

Ύστερα θα ακολουθήσει ένα πενθήμερο και τέλος θα βγει η τελική δημοσίευση των σταυρών που έλαβαν οι υποψήφιοι σε κάθε εκλογικό κέντρο και θα διαμορφωθεί το νέο δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο.


3 Σχόλια

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως δικαστικοί υπάλληλοι είναι και οι μεταταχθέντες από ΟΣΕ μεριά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.