Τελειώνει και το σήριαλ του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Τρίπολης με ...νικητή τον Νίκο Δελφάκη

Τελειώνει και το σήριαλ του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Τρίπολης με ...νικητή τον Νίκο Δελφάκη

Σεπτέμβριος 13, 2010 - 22:49
12 σχόλια

Οι τελευταίες πληροφορίες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν πως ο υποψήφιος που θα υποστηριχθεί για τον Δήμο Τρίπολης, είναι ο Νίκος Δελφάκης. Ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί η Ιπποκράτους, μιας και προέρχεται από το χώρο της αυτοδιοίκησης ενώ η υποψηφιότητα του συσπειρώνει και πολίτες της ευρύτερης αριστεράς.

Ζήτημα χρόνου αποτελεί η επίσημη ανακοίνωση, μιας και καταβάλλονται προσπάθειες να πειστούν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έτσι ώστε να μην υπάρξουν «αντάρτες» υποψήφιοι. Παρόλα αυτά σίγουρη θεωρείται η κάθοδος τόσο του Δ. Παυλή όσο και του Κ. Γεωργακόπουλου, αν και ο τελευταίος δυσκολεύεται στην στελέχωση του συνδυασμού του.


12 Σχόλια

ΝΑΙ Κ ΑΠΟΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

Και το Πασοκ έχει στελέχη και οι άλλοι έχουν. Δηλαδή όποιος δεν είναι Πασοκ δεν μπορεί να γίνει Δήμαρχος ακόμα κι αν αξίζει; Ο Δελφάκης αξίζει.

Καλή επιλογή από το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν. Απλός άνθρωπος φαίνεται, ο οποίος δεν δημιουργεί προβλήματα ούτε στο κόμμα, έκανε αθόρυβη δουλειά στο δήμο και σιγά σιγά ανταμοίφθηκε.

o delfakis einai kaliteri epilogi gia tripoli apo meria pasok...den theloume lamogia pou koitane mono tin tsepi to pws tha ploutisoun theloumeantrwpous opou exoun perasei to test me arista stin dimarxeia....san pasokos tosa xronia thelw delfaki para pauli....enan antrwpo me koultoura kai me foberes idees gia tin tripoli

Προσωπική σου άποψη να θες δελφάκη... δεν θα τσακωθούμε :) Εγω θέλω Γεωργακόπουλο αφού τα λέει χύμα τόσα χρόνια και δεν φοβάται ούτε τον τωρινό δήμαρχο και κανένα κωσνταντινόπουλο που προσπαθεί να δώσει γραμμή και να κινεί τα νήματα στο ΠΑΣΟΚ.

OPOIOS EINAI PASOK APOKLEIETAI NA PSIFISEI DELFAKH....ALLA KAPOION APO TON XWRO TOY PASOK...MAS FESWSAN ME TON PETRO OXI ME ALLON OMWS...

OXI STOUS ARISTEROUS.TO PASOK DEN THELEI ARISTEROUS

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟς ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΦΩΝΑΧΤΑ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ..ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Αμα ψάξει κάποιος ποιοι από το συνδυασμό του Κοτσιάνη δούλεψαν πραγματικά την τελευταία τετραετία, σε 2 ονόματα θα καταλήξει: Δελφάκης και Χαλκιάς. Με δεδομένο οτι ο Χαλκιάς δεν επιθυμούσε να κατέβει για δήμαρχος, η επιλογή Δελφάκη είναι η μόνη λογική επιλογή.

ρεππαςκαι μικρος μας δουλευουν χοντρα.ρε συ παυλη με τον ρεππα μαζι δεν το κανονιζες τι εγινε τωρα ε ρε μαυρο που θα πεσει

εξω οι κοματαρχες απο τον δημο.εξω και τα λαμογια.μεσααγνοι και αφθαρτοι εξωκαι βολευτες.οχιστουςγυρολογους για τον δημο και την περιφερεια.ναι στους καθαρους και στους αξιους

Δίνουμε στην ΝΔ τον Δήμο Τρίπολης στο πιάτο...