Τεχνικό Πρόγραμμα στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Τεχνικό Πρόγραμμα στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Νοέμβριος 23, 2019 - 16:55
0 σχόλια

Στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα συζητηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020, που ήταν προγραμματισμένο για την συνεδρίαση της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου -η οποία ολοκληρώθηκε, σε συνεχιζόμενη συνεδρίαση, την Πέμπτη 21 του μήνα.

Το εν λόγω θέμα, μετά και από σχετικό αίτημα επικεφαλής παρατάξεων της μείζονος αντιπολίτευσης και των μειοψηφιών, αποσύρθηκε προκειμένου να δοθεί χρόνος στους συμβούλους τους να το μελετήσουν και να διατυπώσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους.

Στη συνεχιζόμενη, συνεδρίαση το σώμα ενέκρινε την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια με 30.000 ευρώ του Δήμου Τρίπολης, για την συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων που θα γίνουν την περίοδο των Χριστουγένων στην αρκαδική πρωτεύουσα, η οποία επιδιώκεται να αποτελέσει το επίκεντρο όλης της Περιφέρειας όσον αφορά τον εορτασμό της πιο πάνω ημερών.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.