Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα άτομο, για την καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης

Ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα άτομο, για την καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης

Οκτώβριος 15, 2017 - 12:03
0 σχόλια

Η φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης είχε εντοπισθεί στη Λακωνία

Σε συνέχεια του από 19.8.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό τριών (3) φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία και την κατάσχεση συνολικά -1.254- δενδρυλλίων κάνναβης και των  από 20.8.2017 και 11.9.2017 Δελτίων Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσαν την ταυτοποίηση τριών (3) ατόμων, καλλιεργητών της φυτείας στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης (δεύτερη περίπτωση) και ενός (1) ατόμου, καλλιεργητή της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν -309- δενδρύλλια κάνναβης (τρίτη περίπτωση), συμπληρωματικά στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός (1) ακόμη καλλιεργητή της φυτείας, που καλλιεργούνταν τα -309- δενδρύλλια κάνναβης.

Πρόκειται για έναν (1) 25χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.