Τατούλης: Θέλει τσαμπουκά ο τόπος για να βγει από την κρίση (vid)

Τατούλης: Θέλει τσαμπουκά ο τόπος για να βγει από την κρίση (vid)

Ιανουάριος 06, 2017 - 16:20
7 σχόλια

Πλείστες πολιτικών μηνυμάτων προς κάθε κατεύθυνση ήταν οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη μετά το πέρας της τελετής των αγιασμών των υδάτων στο Παράλιο Άστρος την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου. Το πρόβλημα που καίει την Πελοπόννησο είναι τα απορρίμματα και ο περιφερειάρχης με αυστηρότητα επέκρινε τόσο την κυβέρνηση όσο και τις κινήσεις μερικών δημάρχων που έθεσαν σε κίνδυνο το έργο της Περιφέρειας για την ολοκληρωμένη διαχείριση.

«Ήδη από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι δεν υπάρχει άλλο σχέδιο για τα απορρίμματα», επανέλαβε στην αρχή των δηλώσεών του ο περιφερειάρχης. «Η κυβέρνηση με τον τρόπο που λειτούργησε, όπως και κάποιοι δήμαρχοι, δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στο πρόγραμμά μας, αφού η μη δυνατότητα απόφασης για το ΠΕΣΔΑ ήδη έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο πρόγραμμά μας. 

Είχα προειδοποιήσει τους πάντες σε τι κίνδυνο βάζουν την Περιφέρεια αλλά και τη χώρα και δεν έγινε κατανοητό.

»Στη χώρα μας, δυστυχώς, υπάρχουν μερικοί που δεν είναι συνετοί, που δεν σκέφτονται δημιουργικά και δεν έχουν γνώσεις και νομίζουν ότι η καθημερινή τους ζωή και τα προβλήματά τους τα καθημερινά είναι τα προβλήματα του τόπου».

Ο περιφερειακός σχεδιασμός αποδείχθηκε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

«Το έργο αυτό (σ.σ. το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους), που είναι έργο δικό μας, επειδή σε δύσκολους καιρούς το εντάξαμε και το κατασκευάσαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όπως και το θέμα των σκουπιδιών και όλα τα μεγάλα έργα που γίνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποδεικνύουν ότι η σοβαρότητα και το όραμά μας είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ο τόπος από την κρίση.

Ο τόπος θέλει σοβαρότητα, θέλει γνώσεις, θέλει όραμα και θέλει και τσαγανό. Θέλει τσαμπουκά για να βγει από την κρίση.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι κίνδυνοι και οι προτάσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων


7 Σχόλια

κ. Πέτρο στείλε αδιάβαστους όσους σε αμφισβητούν-σε σαμποτάρουν και κάθονται εκεί στα δεξιά σου .

Διωξτε τους γιατι δεν σας βλεπω καλα..κυριε Πετρο ακου εκει να σας αμφισβητουν..

Δεν σαμποτάρουν τίποτα γιατί απλώς ο Τατούλης και η παραταξ'η του δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.