Τατούλης: Στόχος να γίνει ενεργειακά αυτόνομη η Πελοπόννησος

Τατούλης: Στόχος να γίνει ενεργειακά αυτόνομη η Πελοπόννησος

Οκτώβριος 16, 2017 - 20:15
3 σχόλια

«Στόχος μας είναι η Ελαφόνησος να αποτελέσει το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο νησί της Πελοποννήσου με αποκλειστική χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, η Περιφέρεια στοχεύει να εφαρμοστεί στην Ελαφόνησο το πρόγραμμα ενεργειακής αυτονομίας της Τήλου, το οποίο έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, «αξιοποιώντας προς όφελος των πολιτών τις δυνατότητες του νέου νόμου και προοδευτικά η Πελοπόννησος να γίνει περιφερειακά αυτόνομη ενεργειακά».  

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Γιατί να γίνει αυτόνομη ενεργειακά ? Καταλανικά όνειρα κάνεις Πετράκο ? Άλλαξε πλευρό διότι πρώτον είσαι μιάς κάποιας ηλικίας και δεύτερον γιατί εδώ είναι βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε......................

Κάποιους τους ενοχλεί που τα λες αυτά κ. Πέτρο, σκέψου και να τα κάνεις θα πάθουν έντονη κρίση ζήλιας ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.