Τατούλης: Πολιτικό μέτωπο ανάπτυξης και εξωστρέφειας διαμορφώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τατούλης: Πολιτικό μέτωπο ανάπτυξης και εξωστρέφειας διαμορφώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάρτιος 05, 2015 - 09:03
2 σχόλια

"Πολιτικό μέτωπο ανάπτυξης και εξωστρέφειας διαμορφώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης από την Περιφέρεια του Schwabisch Hall, την οποία επισκέπτεται πολυπληθής αποστολή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των Δήμων της Πελοποννήσου, καθώς και εκπροσώπων θεσμικών φορέων, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανάπτυξη συνεργασιών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Στόχος της αποστολής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η εμβάθυνση της σχέσης μεταξύ των δύο Περιφερειών, η ανταλλαγή εμπειριών και ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των Δήμων, ώστε να αναπτυχθεί η οικονομία των δύο μερών και να ενισχυθεί η εξωστρέφειά τους.

Οι συνεργασίες που θα αναπτυχθούν θα αφορούν τους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του τουρισμού, της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ανακύκλωσης, της επαγγελματικής κατάρτισης, της βελτίωσης της δημόσιας διοίκησης, της αρχιτεκτονικής των δημοσίων χώρων, της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς, της υποβολής κοινών προτάσεων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και της προσέλκυσης επενδύσεων.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία βρίσκεται στο Schwabisch  Hall ήδη από την Τρίτη 3 Μαρτίου και μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου, συμμετέχουν ο κ. Δημήτριος Καφαντάρης, Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος, ο κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα, ο κ. Δημήτριος Καμπόσος, Δημαρχος Άργους - Μυκηνών, ο κ. Χαράλαμπος Λυσικάτος, Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Μεσσήνης, ο κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης, ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, Δήμαρχος Κορίνθου, ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, ο κ. Σπυρίδων Σταματόπουλος, Δήμαρχος Σικυωνίων, ο κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Αντιδήμαρχος Σπάρτης, ο κ. Δημήτριος Γκαύρος, Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, ο κ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος, Αντιδήμαρχος Μεσσήνης, ο κ. Ιωάννης Μπάζιος, Αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης, ο κ. Ιωάννης Σταματάκος, Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ. Απόστολος Λαδάς, Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας, ο κ. Πάυλος Χρηστίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίεων, ο κ. Ευάγγελος Θεωδορόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας, ο κ. Γεώργιος Μουρούτσος, Δημοτικός Σύμβουλος Κορίνθου, η κα Άννα - Μαντά Τσούρνου, επικεφαλής του Γραφείου Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο κ. Κωνσταντίνος Μπιτζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε., η κα Άννα Καραπαναγιώτη, Προϊσταμένη Εφορίας Αχαιοτήτων Αρκαδίας και ο κ. Γρηγόρης Γρηγορακάκης, Προϊστάμενος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.  

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

τρωμε ... τρωμε ... τρωμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πινουμε ... πινουμε ...πινουμε !!!!!!!!!!!!!!!!! εις υγειαν των κοροϊδων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.