Τατούλης: Όλη η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει το 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Τατούλης: Όλη η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει το 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο

Φεβρουάριος 14, 2018 - 18:20
8 σχόλια

«Η κυβέρνηση αναγνωρίζει την περιφερειακή διακυβέρνηση»

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου η αντιπολίτευση έθεσε ζητήματα και προβληματισμούς που αφορούν στο 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη και που, όπως υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, θα συγκεντρώσει όλη την κυβέρνηση στην Πελοπόννησο και όχι μόνον κάποια μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης εμφανίστηκε ενωτικός και κάλεσε όλες τις παρατάξεις να συμμετάσχουν: «Συνεχίζουμε να μην καταλαβαινόμαστε σε αυτόν τον χώρο. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ποιες είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τους και πρέπει να σταματήσουν να υπερβάλλουν. Πρόκειται για ένα συνέδριο που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα, και έχει μία κατεύθυνση: για πρώτη φορά η κυβέρνηση της χώρας αναγνωρίζει ισότιμα την Περιφέρεια στο επίπεδο της διαμόρφωσης της στρατηγικής ανάπτυξης για τη χώρα. Αυτό είναι ένα επίτευγμα, καθώς η κυβέρνηση αναγνωρίζει εν τοις πράγμασι το αίτημα που πρώτος έθεσα, για την περιφερειακή διακυβέρνηση».

«Για τη συνάντηση αυτή, όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι από καιρό και να προτείνουν συγκεκριμένες στρατηγικές, χωρίς να παραβλέπουν, όμως, τη θεσμική λειτουργία ενός συνεδρίου. Η περιφερειακή αρχή δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει εισήγηση των απόψεων και των προθέσεών της».

Η περιφερειακή αρχή δεν έχει κουνηθεί ρούπι από τις πολιτικές της απόψεις και τις δεσμεύσεις της με την κοινωνία.

«Θα συμμετέχετε όσοι θέλετε σε όλα τα τραπέζια που σας ενδιαφέρουν και θα κρατηθούν πρακτικά από όλες τις συζητήσεις. Το 10ο συνέδριο θα είναι εμβληματικό για τη χώρα, επειδή θα δείξει μια άλλη πολιτική αντίληψη, γιατί η Περιφέρειά μας έχει φθάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο πολιτικής ωριμότητας, που θέτει διακυβεύματα για όλη τη χώρα», είπε, τέλος, ο κ. Τατούλης.


8 Σχόλια

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑΣΥΡΙΖΟΦΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΣ

Πέτρο κάτι σου έχει ξεφύγει έτσι δεν είναι ; Ο Τσίπρας κυβερνάει την Ελλάδα κι εσύ το ένα τμήμα της τα 5/7 της Πελοποννήσου. Δεν είσαι ανεξάρτητο προτεκτοράτο. Προσγειώσου γιατί η πτώση και από το θρόνο το '19 θα έχει άσχημες συνέπειες. Εκτός κι αν μας κάνεις πλακίτσες για να γελάμε βρε παιδάκι μου που μας μαυρίζουν την ψυχή οι φτώχεια και η πείνα.

ΜΟυ αρέσει που ολοι σας υποτιμάται ένα μεγάλο πολιτικό... τα λέμε το 2019 γιατι μέχρι τότε μονο σχολια θα κανετε.

Εισαι και εσυ μια Νοβαρτις με τις παρανομες συνταγογραφησεις..15 φορες το **.*** εξαγωγη!

ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ - 22:52 Τι εννοείς όταν γράφεις: θα έχει άσχημες συνέπειες; Π.χ. Τα 14 σπίτια που έχει αποκτήσει με το επάγγελμα του πολιτικού θα τα κάνει 10;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.