Τατούλης: Οι επιτήδειοι να καθίσουν ήσυχοι (vid)

Τατούλης: Οι επιτήδειοι να καθίσουν ήσυχοι (vid)

Απρίλιος 04, 2017 - 20:21
7 σχόλια

Επίσκεψη στο Άστρος πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Απριλίου το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον π/σ κ. Γ. Μπακούρη και τους αντιδημάρχους Π. Σαβούρδο και Δ. Γκαύρο.

"H μόνη πρόταση για τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι η δική μας λύση ό,τι λένε οι διάφοροι επιτήδειοι δεν έχουν καμία σχέση με το πρόβλημα, η περιφέρεια θα αποκτήσει μια δομή ολοκληρωμένης διαχείρισης και θα απαλλαγεί από το μεγάλα πρόβλημα", είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων.

Κάποιοι ερασιτέχνες, κάποιοι που κάτι έλεγαν χθες εντελώς διαφορετικά, οι συνθήκες τους αναγκάζουν σε μία μεταμόρφωση

Κλείνοντας ο περιφερειάρχης άφησε ξεκάθαρες αιχμές για το θέμα των απορριμμάτων και για τα όσα ακούγονται και λέγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφέροντας χαρακτηριστικά « Οι επιτήδειοι να καθίσουν ήσυχοι, αναλογίζονται πάντα τις ευθύνες της δικής τους απουσίας των δικών τους κραυγών».

Δείτε στο βίντεο του astrosnews.gr την δήλωση του κ. Τατούλη

Video: 

Π. Τατούλης Γήπεδο Άστρους και σκουπίδια


7 Σχόλια

τι γήπεδο στην γορτυνια να σου κάνουν; ο παγγορτυνιακός δεν κατέβηκε καν και οι ντοπιοι δεν ασχολουνται; μηπως θελετε και νέο γουέμπλει 100 νοματαίοι που μείνατε;

Το βοηθητικό γήπεδο του Παναρκαδικού που είχες υποσχεθεί τι γίνεται Τατούλη;Όλοι οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού στις επόμενες εκλογές θα σε μαυρίσουμε.

@ανωνυμος Τετ, 05/04/2017 - 16:47 Ναι το βοηθητικό σας μάρανε που δεν μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας. Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι αν είχε βοηθητικό γήπεδο ο Παναρκαδικός θα έπαιζε την τρελή μπαλάρα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Έλιωσα! Μου φύγανε τα τσίσα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.