Τατούλης: Να απολογούνται οι Βουλευτές στους πολίτες

Τατούλης: Να απολογούνται οι Βουλευτές στους πολίτες

Μάρτιος 31, 2017 - 12:37
4 σχόλια

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Τολμούν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές, που δήθεν νοιάζονται για τη λύση του προβλήματος, να μιλούν για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ;

Αυτοί είναι οι κύρια υπεύθυνοι για την ψήφιση του άρθρου 23 του πολυνομοσχεδίου Ν. 4386/2016, με το οποίο δεν αλλάζει ο φορέας υλοποίησης του έργου, όπως λανθασμένα πιστεύουν, αλλά δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες.

Αυτοί ήταν που παρότρυναν τους Βουλευτές του Σύριζα, με τους οποίους συνέπλευσαν, αντικρούοντας απ’ τη μια τον ίδιο τους τον εαυτό, δημιουργώντας απ’ την άλλη το πρόβλημα καθυστέρησης στη λύση του προβλήματος των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο.

Άραγε γνωρίζουν τι ψηφίζουν; Θα έπρεπε ήδη να απολογούνται στους Πελοποννήσιους πολίτες για τις επιπτώσεις των πράξεών τους».

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

Εύκολη είναι μια ενημέρωση για το πρόβλημα των σκουπιδιών . Ας κάνουν μια ημερίδα ή ακόμα μια καμπάνια στους νομούς ευθύνης οι εγκαλούντες την περιφέρεια με όλα τα στοιχεία για να ενημερώσουν τον κόσμο και να μάθει τα πραγματικά γεγονότα από κοντά . Τα υπόλοιπα δεν εξυπηρετούν τη λύση του προβλήματος . Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια υπεύθυνη για τα σκουπίδια ήταν μόνο η περιφέρεια ; Με τέτοιου είδους τακτικές δε λύνεται κανένα πρόβλημα . Στα σκουπίδια εμπλέκονται εκ του νόμου οι : Κυβέρνηση – ΦΟΣΔΑ – Περιφέρεια . Δηλαδή τόσα χρόνια η περιφέρεια καπέλωσε , αποκοίμισε , πώς ν

<<Ν. 4386/2017. Άρθρο 23. Η παρ. 5 του άρθρου 37 του ν. 4310/2014 αντικαθί− σταται ως εξής:«5. Το μόνιμο προσωπικό και .....των ερευνητικών και τεχνο− λογικών φορέων ...., που κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου είναι αποσπασμένο στη Γενική Γραμματεία Έρευνας..., δύναται με αίτησή του, ......, να μεταταγεί στη Γ.Γ.Ε.Τ. …..>>. Από αυτά δεν φαίνεται να δημιουργείται πρόβλημα στη δανειοδότηση του έργου από τις τράπεζες. Μας δουλεύει ο άρχοντας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.