Τατούλης: Το μοντέλο διοίκησης της Πελοποννήσου, λύση για την κρίση

Τατούλης: Το μοντέλο διοίκησης της Πελοποννήσου, λύση για την κρίση

Σεπτέμβριος 02, 2015 - 17:28
3 σχόλια

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων όσον αφορά τις επερχόμενες εθνικές εκλογές και τον πολιτικό διάλογο που αναπτύσσεται για την επόμενη ημέρα δήλωσε:

Οι πολίτες απαιτούν απο τα πολιτικά κόμματα ξεκάθαρες απόψεις και συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό. Λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της ανεργίας, της ρευστότητας, της πολιτικής αστάθειας και της κοινωνικής ανασφάλειας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εφαρμόσει ένα επιτυχημένο αναπτυξιακό μοντέλο που βασίζετε στη σκληρή δουλειά και σε στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα. Το αμέσως επόμενο διάστημα τόνισε ο κ. Τατούλης θα παρουσιάσουμε ένα συγκροτημένο σχέδιο εξόδου της χώρας μας από την κρίση βασισμένο στο επιτυχημένο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας  Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης επέκρινε την στάση των πολιτικών αρχηγών οι οποίοι την ίδια ώρα όπου όλοι διατείνονται για τη συνεργασία μεταξύ των πολιτικών σχηματισμών, αυτοί με σκληρότητα αλληλοσυγκρούονται για το ποιος θα ξεστομίσει την καλύτερη ατάκα, μεταφέροντας την ατζέντα μακριά από τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας,  δίχως την ελάχιστη σύγκλιση με διαφορετικές ατζέντες και προτεραιότητες.

Οι μέχρι σήμερα συγκυβερνήσεις δεν επέδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα. Ήρθε η ώρα όπου πρέπει τα κόμματα να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους και να πείσουν τους πολίτες σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης το οποίο πιστά θα πρέπει επιτέλους να εφαρμόσουν και να υπηρετήσουν συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης.

Είμαι αντίθετος με την εγκατάλειψη των προεκλογικών δεσμεύσεων όπου οδηγήθηκαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ των οποίων εντέλει το μοναδικό διακύβευμα ήταν η νομή της εξουσίας και τίποτα άλλο.

Εμείς δεν μιλάμε με κόμματα παρά μόνο με τους πολίτες συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου λέγοντας πως για εμάς οι ίδιοι οι πολίτες είναι η δύναμη μας. Κανένα πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται όσο καλό και αν είναι αν δίπλα του δεν σταθούν οι ίδιοι οι πολίτες. Εμπιστευόμαστε τους πολίτες και θα τους παρουσιάζουμε μια διαφορετική ατζέντα θέτοντας τις προτεραιότητες που σήμερα έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Στην πολιτική συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης, δεν υπάρχει η λογική της επιστροφής στις ρίζες, αυτό αποτελεί ένα επώδυνο πολιτικό μήνυμα που δημιουργεί δουλείες και δεσμεύσεις. Τούτη την ώρα όπου οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας δίνουν μάχη για την επιβίωση τους, ο τόπος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ολοκληρωμένη άποψη καθώς και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης των επίκαιρων προβλημάτων της χώρας. Οι πολίτες αποφασίζουν για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός. Πέρασε η περίοδος όπου ο καθένας μπορούσε να παριστάνει τον ιδαλγικά περιφερόμενο μοναχικό καβαλάρη. Σήμερα χρειάζεται συνεργασία σε επίπεδο κοινωνίας και δυνατή επιτελική ομάδα για να δοθεί ένα αξιόπιστο σχέδιο στους πολίτες που θα εμπιστευθούν. Μονάχα έτσι οι πολίτες θα εμπιστευθούν ξανά τα πολιτικά πρόσωπα και τους πολιτικούς σχηματισμούς τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Οι ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων πρέπει να σταθούν στην πρωτοπορία εγκαινιάζοντας μια νέα διαφορετική αντίληψη την οποία οι ίδιοι οι πολίτες έχουν κατά πολύ υπερβεί.

Δελτίο Τύπου


3 Σχόλια

ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ !

.....<<Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εφαρμόσει ένα επιτυχημένο αναπτυξιακό μοντέλο που βασίζετε στη σκληρή δουλειά και σε στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα. Το αμέσως επόμενο διάστημα τόνισε ο κ. Τατούλης θα παρουσιάσουμε ένα συγκροτημένο σχέδιο εξόδου της χώρας μας από την κρίση βασισμένο στο επιτυχημένο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.>>... Άρες μάρες κουκουνάρες. Όλα αυτά στη φαντασία σου, Πετράν. .....<<Εμπιστευόμαστε τους πολίτες και θα τους παρουσιάζουμε μια διαφορετική ατζέντα θέτοντας τις προτεραιότητες που σήμερα έχει ανάγκη η πατρίδα μας.>> ....<<Οι πολίτες αποφασίζουν για το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός.>>... Από ποιά θέση θα το κάνεις αυτό. Μην ξεχνάς ότι ηγείσαι μόνο μιας μικρής και φτωχής περιφερειούλας, στους πολίτες της οποίας δεν καταδέχεσαι καν να μιλήσεις και να δεχτείς στο γραφείο σου.

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.