Τατούλης: Το μεγαλύτερο ψέμα οι δηλώσεις Πολάκη για την Υγεία (vid)

Τατούλης: Το μεγαλύτερο ψέμα οι δηλώσεις Πολάκη για την Υγεία (vid)

Ιανουάριος 11, 2018 - 17:13
0 σχόλια

«Οι δημόσιες υπηρεσίες, ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν μπορούν να επωφεληθούν των προϋπολογισμών»

Τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού ΥγείαςΠαύλου Πολάκη περί πλεονάσματος των νοσοκομείων και τη χρηματοδότηση από τον ΕΟΠΥΥ σχολίασε σε τοποθέτησή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Δεν μπορεί να επαίρεται ο κ. Πολάκης ότι τα νοσοκομεία μπήκαν σε περίοδο κερδοφορίας γιατί δεν μπόρεσαν να καλύψουν τους προϋπολογισμούς που είχε οριοθετήσει το υπουργείο Υγείας, ανέφερε ο κ. Τατούλης, κατηγορώντας τη στάση αυτή, τη στιγμή που επικρατεί δραματική έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της Υγείας.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα, αλλά και το μεγαλύτερο ζήτημα», τόνισε σημειώνοντας ότι οι δημόσιες υπηρεσίες, ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν μπορούν να επωφεληθούν των προϋπολογισμών που έχουν καταχωρισθεί σε κάθε νοσηλευτική μονάδα, τη στιγμή που οι πολίτες ζουν το δράμα της έκπτωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας.

Δυστυχώς συνεχίζουμε να χορεύουμε τον χορό του Ζαλόγγου, μέσα στο ψέμα και την ανοησία

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τατούλης: Το μεγαλύτερο ψέμα οι δηλώσεις Πολάκη για την υγεία


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.