Τατούλης μαινόμενος εναντίον συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης

Τατούλης μαινόμενος εναντίον συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης

Δεκέμβριος 13, 2017 - 17:09
3 σχόλια

«Είσαι συκοφάντης!», ακούστηκε από το ακροατήριο

Με αφορμή για το αν θα ψηφιζόταν ή όχι μια Προγραμματική Σύμβαση για ένα έργο η προθεσμία του οποίου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και για το οποίο ο κ. Γόντικας έθεσε ζήτημα επειδή δεν υπήρχε εισήγηση, και αφού προηγήθηκε έντονη συζήτηση μεταξύ της κυρίας Νικολάκου, του κ. Πατσαρίνου και του κ. Γόντικα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε τα εξής κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου:

«Γυρίζετε με τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους σας από χωρίον εις χωρίον. Βλέπω ότι έχει βγει το πρόγραμμα και ότι κλείνει 31/12 και προσπαθώ να επωφεληθώ για την περιφέρειά μας. Και κάνω και γρήγορη προσπάθεια με τη δημοτική αρχή και το λιμενικό Ταμείο και ερχόσαστε εδώ και λέτε παραμύθια. Η μόνη δικαιολογία που υπάρχει, είναι ο λαϊκισμός σας και τίποτα άλλο. Λέτε αλλά δεν θέλετε να γίνει τίποτα στην Περιφέρεια, ό,τι και να λέτε και να κάνετε, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Ψάχνετε να βρείτε προβλήματα σε μια τυπική Προγραμματική Σύμβαση.

«Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν αντέχετε τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, δεν έχετε άλλον δρόμο από το να συμφωνήσετε σε αυτή την προσπάθεια. Ενώ δεν είναι δική μας ευθύνη, εμείς παρακολουθώντας τα πάντα που έχουν σημείο αναφοράς στην Περιφέρεια, αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία», υπογράμμισε ο κ. Τατούλης και είπε:

Να συνεχίσετε τον μοναχικό σας κατήφορο, υπηρετώντας ως υπάλληλοι κάποια μέσα ενημέρωσης που παρανόμως υπάρχουν, και ένα εξ αυτών είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο και ευθέως θα προχωρήσουμε στη διευθέτηση αυτής της υπόθεσης.

«Γυρίζει χεράκι με χεράκι με κάποιος δημάρχους προκειμένου να μας κατηγορούν. Αλλά αυτή η τραγικότητα του να συμφωνούν οι δημοκρατικές παρατάξεις με εκείνους που θέλουν να βλάψουν την περιφερειακή αρχή και να καλούν τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, είναι απαράδεκτο».

Τότε, από το ακροατήριο ακούστηκε «είσαι συκοφάντης!».

Ο εκπρόσωπος της ΧΑ κ. Δολτσινιάδης, μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα, δήλωσε ότι ο αρχηγός της ΧΑ μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Πελοπόννησο και ότι ουδεμία σχέση έχει με την αντιπαλότητα ανάμεσα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης.

 


3 Σχόλια

Ανεξαρτητως κομματικης προελευσης, νομιζω οτι ολοι πλεον εχουμε καταλαβει πως ο Δολτσινιαδης ειναι ο πλεον σοβαρος και ψυχραιμοτερος ολων , εκει μεσα.......

όταν κόβεται η μασα (που ειχαν συνηθίσει) σκουζουν περισστοερο γιατι είναι άδειο το στόμα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.