Τατούλης: Χωρίς τη βοήθεια των εταίρων είναι αδύνατον να υπάρξουμε (video)

Τατούλης: Χωρίς τη βοήθεια των εταίρων είναι αδύνατον να υπάρξουμε (video)

Ιούλιος 01, 2015 - 20:33
6 σχόλια

Κατά την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ανέφερε:

«Άκουσα τις απόψεις της αντιπολίτευσης, δεν συμφωνούμε, είμαστε τελείως διαφορετικοί. Η πλειοψηφία του ΠΣ από θέση αρχής είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή έχουμε κάνει ξεκάθαρο τον προσδιορισμό της περιφερειακής αρχής.

»Αντιλαμβανόμενοι από πολύ νωρίς τα μελλούμενα, μιλήσαμε για την αναγκαιότητα η περιφερειακή αρχή να είναι πρότυπο ευρωπαϊκής περιφέρειας. Για αυτόν τον λόγο, από την πρώτη στιγμή, τοποθετήθηκα υπέρ του ‘’ναι’’ στο δημοψήφισμα, λέγοντας ξεκάθαρα ότι αυτή πρέπει να είναι η πολιτική μας επιλογή, όχι επειδή φοβόμαστε οποιαδήποτε πολιτική διαδικασία, όχι επειδή φοβόμαστε τον πολίτη, αλλά επειδή είμαστε αντίθετοι σε οποιονδήποτε εθνικό διχασμό.»

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά την ιστορία, οι εθνικοί διχασμοί δημιουργήθηκαν ως παρανόηση της δημοκρατίας. Είμαστε απέναντι σε αυτήν την πρόταση.

Μην δημιουργούμε κυνήγι μαγισσών, ότι μπορούμε να ζήσουμε έξω από τον χώρο όπου ανήκουμε τόνισε.

Χωρίς αλληλεγγύη και τη βοήθεια των εταίρων μας, μέσα στον χώρο που κινούμαστε, είναι αδύνατον να υπάρξουμε.

Χάθηκε χρόνος στην προσπάθεια για την παράταση του προγράμματος. Αισθάνομαι ντροπή για την εικόνα που εμφανίζει η χώρα αυτή τη στιγμή και για το πώς μας αντιμετώπισε η γερμανική Βουλή στη συνεδρίασή της είπε κλείνοντας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Tατούλης: Χωρίς αλληλεγγγύη δεν είναι δυνατόν να υπάρξουμε


6 Σχόλια

εσείς προφανώς δεν μπορείτε .΄Οσο επιμένετε στις νουθεσίες(που δεν ζητήσμε) η απάντηση είναι ΟΧΙ ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ

νουθεσίες λέει, που η κυβέρνηση κρέμασε πανό με όχι στο υπουργείο οικονομικών............τελικά σέβεστε ΝΑΙ ή ΟΧΙ το δικαίωμα του καθενός να λέει τη γνώμη του? Μόνο εσείς μπορείτε να μιλάτε και να προτρέπετε στο όχι? Επίσης να σου θυμίσω πως ούτε δημοψήφισμα με αυτό το ερώτημα ζητήσαμε, εγώ αντιθέτως θέλω πολύ ένα που να αφορά την ΤΕΛΙΚΗ συμφωνία που θα υπάρξει, αν υπάρξει με Τσίπρα και Βαρουφάκη, τους μεγάλους....τιμονιέρηδες.

Χωρίς τη βοήθεια των διακινητών ναρκωτικών είναι αδύνατον να πάρουμε τη δόση μας...... Χωρίς τη βοήθεια των δανειστών είναι αδύνατων να πάρουμε τη δόση μας........ Έτσι μας κατάντησαν τα μνημόνια Πέτρο μας!

Τατούλης: Χωρίς τη βοήθεια των εταίρων είναι αδύνατον να υπάρξω πολιτικά (εγώ και οι όμοιοι μου). ψηφίζω ΟΧΙ - ***ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ , για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.