Τατούλης: Είναι ανάγκη να επιβληθεί η συμφιλίωση και η συνεννόηση

Τατούλης: Είναι ανάγκη να επιβληθεί η συμφιλίωση και η συνεννόηση

Απρίλιος 22, 2017 - 10:21
7 σχόλια

«Η ποιότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας θα πρέπει ιστορικά να σταθμίζεται σύμφωνα με τις ευθύνες του άδολου πατριωτισμού, έτσι όπως με σαφήνεια τον περιέγραψε η 2η Εθνοσυνέλευση του Άστρους» τόνισε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τις επετειακές εκδηλώσεις στο Άστρος, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «το πρόβλημα στη χώρα μας δεν είναι μόνο πρόβλημα θεσμών, αλλά πρόβλημα ποιότητας του πολιτικού προσωπικού».

Αφού, αναφέρθηκε στο ότι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που ρύθμισε η 2η Εθνοσυνέλευση ήταν ότι περιόρισε τις αρμοδιότητες του Εκτελεστικού, δίνοντας περισσότερες αρμοδιότητες στο Βουλευτικό, ο κ. Τατούλης δήλωσε ότι οι πολιτικοί θα πρέπει να αντιληφθούν τη σημασία αυτού του γεγονότος και να πάψουν να νιώθουν ότι χρειάζονται «δεκανίκια» στη δική τους σχέση με τον πολίτη. «Αν αυτό δε γίνει κατανοητό, τότε δυστυχώς ο πολιτικός κόσμος θα ακολουθήσει την «κακή του μοίρα», που δε συνάδει με την ιστορία αυτού του τόπου. Δε χρειαζόμαστε ξένες βοήθειες.  Δεν υπάρχουν «φίλιες δυνάμεις» και θα  πρέπει κυρίως να στηριχτούμε στα πόδια μας, στις δικές μας δυνάμεις, στους συμπολίτες μας».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε ακόμη ότι η 2η Εθνοσυνέλευση κατέταξε όλους τους εμπλεκόμενους πολίτες σε δύο παρατάξεις. «Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό. Αντίθετα οι «μεσάζοντες», που θέλουν ουσιαστικά να διαχειρίζονται τον πόνο και τον καημό των συμπολιτών μας, ήταν πάντοτε στο περιθώριο».
Ο κ. Τατούλης τόνισε ακόμα την ανάγκη να επιβληθεί η συμφιλίωση και η συνεννόηση. «Δεν μπορεί αυτή η χώρα σε δύσκολες περιόδους, για τόσα χρόνια να ταλανίζεται μέσα στο πλαίσιο μιας κρίσης, που ζημιώνει βάναυσα τη ζωή των ανθρώπων της και την ψυχή του Έθνους» και πρόσθεσε ότι «χωρίς σχέδιο δεν μπορεί να υπάρξει έξοδος από την κρίση». 
«Εύχομαι η Εθνοσυνέλευση του Άστρους να αποτελεί ένα σύγχρονο οδηγό για την ίδια τη χώρα και την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων της» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Δελτίο Τύπου


7 Σχόλια

Για οσους ξερουν να ...διαβαζουν ανακοινωσεις,γνωριζουν και τον ..πολιτικο Τατουλη,μεταφραζεται οτι επειδη εχω μια αντιπαλοτητα με την ΝΔ ,ριχνω νερο στο κρασι,κανω μια συντεταγμενη υποχωρηση,δηλαδη κωλοτουμπα,διοτι θα χασω και εγω,αλλα και η κορη μου, την στηριξη της(ΝΔ) στις εκλογες του 19 .....τοσο απλα

Εσυ μαλλον εισαι ο επικοινωνιολογος του Κωστα που τον εφερε ο Παρας..Τι σας ειπε ο Τατουλης;Σας φτυνουν και νομιζετε οτι ψιχαλιζει..Κανενα πισωγυρισμα δεν εκανε μενει εδραιος στη διαχρονικοτητα των αποψεων του για το Πολιτικο Συστημα..Αυτη η σταθεροτητα που τον οδηγησε στη διαγραφη του απο την Κ.Ο και απο το Κομμα..Ο Βλασης θελησε να παρουσιασει μια υποτιθεμενη νομιμοποιηση του τροπου που πολιτευεται με την παρουσια του πρωην Προεδρου του Κομματος.Περιμενε να συγκρουστει με τον Τατουλη ,αλλα δεν το ακουσε.Οι ημερες της πολιτικης Καμορα Βλαση και Σια τελειωνει.

Φίλε άντε γειά από το κόμμα δεν διεγράφη επειδή ήταν αμετακίνητος στις θέσεις του,αλλά όταν ο Καραμανλής τον έπαψε από Υπουργό Πολιτισμού και απο΄τότε έλεγε τον πρόεδρο του κόμματος βασιλοπούλα.Πόσο δίκιο είχε ο Καραμανλής....Η πορεία του άλλωστε δείχνει ότι πάλευε πάντα για τι δικό του πολιτικό όφελος.

Οτι τα έβαλε ο τατουλης με το Καραμανλή μαλλον καλο το λες. Πρέπει να του έριξε 5 γκολακια στο προ Αλλιώς δεν εξηγείται. Κοιμόταν ορθιος ο χοντρος οσο μεγαλε το χρεος και δεν ασχολήθηκε με Βουλγαράκη και αλλα σκάνδαλα... Ο τατουλης τον πείραξε. Τωρα που ξανασκέφτομαι Πρέπει να ειχε μείνει κανα παϊδάκι τελευταίο και να το εφαγε ο πετρος αντι να τι αφησει και αυτο στο φαταουλα

Τ Ε Λ Ο Σ Η Τ Α Τ Ο Υ Λ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ, ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Η ΤΑΤΟΥΛΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. ' ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΕΡΚΩΘΩ ΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΣΠΟΡΑ ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η Ν.Δ. ΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΓΩ ΟΝΤΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Ν.Δ., ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ (ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ)

Έτσι ερμηνεύει ο Νεοέλληνας τα δρώμενα της τότε εποχής . Όχι παίζουμε ! Είμαστε μέσα στο νόημα . ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ !!!!!!

k.k. ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν τον κ. Τατούλη και η Πελοπόννησος θα πάει εμπρός, οι διαφωνούντες θέλουν την Πελοπόννησο να πάει πίσω..... λόγω συμφερόντων και γράφουν διάφορα έξυπνα επιχειρήματα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.