Τατούλης: Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον περιφερειακό θεσμό (pics,vid)

Τατούλης: Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τον περιφερειακό θεσμό (pics,vid)

Ιούνιος 02, 2019 - 23:34
25 σχόλια

Μετά τη μονομαχία στήθος με στήθος που έδειξε τελικό νικητή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Παναγιώτη Νίκα, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έκανε δηλώσεις από το εκλογικό του κέντρο στην Τρίπολη:

«Στις εκλογές οι πολίτες αποφάσισαν. Η Νέα Πελοπόννησος πειθαρχημένη στην υπεράσπιση των θεσμών αποδέχεται το αποτέλεσμα. Όμως, είμαστε εδώ όλοι μαζί για να τονίσουμε ότι η ''Νέα Πελοπόννησος'' που χάραξε έναν πρωτοπόρο δρόμο είναι παρούσα και θα είναι παρούσα για να υπερασπιστεί όσα πέτυχε με τους πολίτες, απέναντι σε οποιαδήποτε αντίληψη λαϊκισμού, χειραγώγηση της αυτοδιοίκησης και του περιφερειακού θεσμού».

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι η παράταξή του, ενωμένη, είναι εκεί για να πει «ότι είναι συνταγματική υποχρέωση να τηρούν απολύτως τη θεσμική θωράκιση της αυτοδιοίκησης».

Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι η χώρα δεν ανορθώνεται μέσα από διχαστικά ζητήματα. Αυτό το μεγάλο βήμα της απλής αναλογικής θα το υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

 


25 Σχόλια

Υπέροχος λόγος από τον Πέτρο. Πραγματικά ο λόγος που αξίζει στη πολιτική του παιδεία. Αλλά δυστυχώς με Νικολάκου και Ρουμελιώτη δίπλα του, δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι. Ήδη τα κιλά βαραίνουν και η εικόνα μιλάει μόνη της. Κρίσιμο το stop καρε της αποχώρησης.

Πλέον Πέτρο, πρέπει να καταλάβεις, ότι μέσα από την απλή αναλογική, έχεις ανάγκη πλέον από άξιους συνεργάτες και όχι από γλύφτες. Εύχομαι να το καταλάβεις, αλλιώς σε πέντε μήνες από τώρα θα είναι η πλήρη αποκαθήλωση σου. Αγαπητέ Πέτρο, ποτέ δεν ήθελες έξυπνους ανθρώπους δίπλα σου. Παρασύρθηκες από τη γεύση της εξουσίας. Σε καταλαβαίνω απόλυτα όταν στο λυκόφως άναβες ένα πούρο για χαλάρωση και είχες ανάγκη από το ελάχιστο. Συμβαίνει σ΄ όλους. Πάμε μπροστά Πέτρο, με άξιους. αναζήτησε τους δίπλα σου πάντα ήταν.

Και να θυμάσαι πάντα αγαπητέ Πέτρο. Δεν κέρδισε ο Νίκας, ούτε ο Λαμπρόπουλος. Εσύ έχασες!!! Αφήνοντας τους ελάχιστους/ες να διεισδύουν και να κατατρώγουν την ευαισθησία σου. ΜΗ ξεχνάς, ότι έχεις 17 έδρες και ανθρώπους που σε θέλουν. Κατά την αποχώρησή σου το βλέμμα σου τα είπε όλα: ΑΡΚΕΤΑ!!! Τώρα θα δείτε το Τατούλη! Εάν θες ψάξε με!

Ωρα να πάτε στο σπίτι σας κύριε Πέτρο. Ωρα να αναλάβει κάποιος άλλος. Γαργάρες 3 φορές τη μέρα με τσαι και ξύδι και σε 6 μήνες θα είστε περδίκι, περαστηκά σας.

Υπέροχος λόγος από τον Πέτρο. Πραγματικά ο λόγος που αξίζει στη πολιτική του παιδεία. Αλλά δυστυχώς με Νικολάκου και Ρουμελιώτη δίπλα του, δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι. Ήδη τα κιλά βαραίνουν και η εικόνα μιλάει μόνη της. Κρίσιμο το stop καρε της αποχώρησης.

Που χάθηκε ο Γιαννάκης ο Γιαννακόπουλος ; A ρε Πετράκη, που νόμιζες ότι ήσουν άχαστος ...

ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΙΚΑΣ ! Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ! ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ! ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ! ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ! Ο ΒΛΑΣΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΑΣΕ ! ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !

Ο πρώην περιφερειάρχης ανέλαβε την ευθύνη. Ότι κάνουν δηλαδή και οι τρομοκρατικές οργανώσεις

Κυρα Ντινα καλή προσγείωση στην πραγματικότητα μακριά από αλλαζονειες γιατί θα ταπεινώθεις και αλλο.Πετρο δεν μπορώ να χωνέψω ότι 2 θητείες ενεργούσες και ήθελες την Αρκαδία μας μια απέραντη χαβούζα.Περαστικα σε εσένα και στους οπαδούς σου !!

Να δεις τι ξέχασε να πει, να δεις τι ξέχασε να πει?? Α ναι! Συγχαρητήρια στον νικητή. Δεν πειράζει έχει καιρό μπροστά του να καταφέρει να το προφέρει

μιλαμε για πολλα μελια,και μαλιστα τριπολιτσιωτικα ,οπως εγω αλλα και πολλοι αλλοι,μελια για το πετρο, μελια για το κυνηγο,μελια για το τρολ με το ασημενιο wv,μελια για πολλους γενικως

Δυστυχως η αλαζονεια της εξουσιας εχει τις πικριες της.Διωξε απο διπλα σου αυτους που κατατρωγαν τις σαρκες και παμε γιια την αλλη 4ετια με νεα μυαλα νεα οραματα νεους συνεργατες.Εγω σε καταψηφισα λογω Νικολακου,Ρουμελιωτη,Γιαννακουρα.Καλη αρχη στην νεα σου ζωη,και ΣΚΕΨΟΥ τα ολα οσα σου γραφουν>Ειμαστε απλοι λαικοι καθημερινοι ανθρωποι,και η γνωμη μας και η καθαροτητα της σκεψης μας θα επρεπε να λαμβανεται υπ οψιν σας.

Ντινα αυριο θα κατεβω Καλαματα να σου φερω τις καρτελες του Ικα,να κανεις καταμετρηση των ενσυμων μου,ελπιζω να σε βρω στο καινουργιο σου ΠΟΣΤΟ.Ελπιζω να θυμασαι την παλια σου δουλεια,αλλιως σε βλεπω με μανσετες στο Πρωτοκολο.Περαστικα σου!!!!

Ας πρόσεχες καλύτερα Πέτρο. Μεταξύ άλλων πλήρωσε τις μεγάλες αντιπάθειες της Ντίνας.

Σας τιμώρησε ο λαός γιατί όλα ήταν ψεύτικα... οι αγκαλιές.. τα λόγια... οι αγάπες... ΝΟΜΙΣΑΤΕ.....

Μερικοί... κάντε και καμία χαλάουα να είσαστε περιποιημένοι...μπορεί να σας χρειαστεί...!!

@11:42 Αν μπορείς, καθυστέρησέ το λίγο να κατέβεις Καλαμάτα, γιατί θα πρέπει πρώτα στουρνάρι να ξαναγυρίσεις στο σχολείο να μάθεις γράμματα και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο όπως καταλαβαίνεις..

Μεγάλε Πέτρο, τώρα με την απλή αναλογική θα πουλάς τις ψήφους των συμβούλων σου με όρους που θα θέτεις εσύ και χωρίς ευθύνες. Τελικά είσαι πολύ μπροστά απ την εποχή σου και άσε τα γατάκια να χαίρονται!

Η απλή αναλογική ως όπλο γατάκια... Καληνύχτα και καλή τύχη στην Πελοπόννησο... Φοβερός ο απερχόμενος περιφεριαρχης πρέπει να είχε πάντα πρότυπο τον Νέρωνα δεν εξηγείται διαφορετικά η δήλωση εκτός και αν είναι πίκρα της στιγμής... Τι στον κόρακα δεν παίρνει κανένας μηνύματα από κάλπη όλοι συριζαιικα μυαλά κουβαλάνε; τόση σαπίλα σε αυτόν τον τόπο πια;

O Πέτρος νομίζει ότι θα τζογάρει πάλι με την απλή αναλογική. Οτι πάλι θα είναι ο κουμανταδόρος. Δεν κατάλαβε ότι η νομοθετική εξουσία έχει άμυνες. Οι αλαζονικές μελλούμενες συμπεριφορές θα ευνουχιστούν, με τροποποίηση των σχετικών διατάξεων. Ο θυμόσοφος λαός, έδειξε τη πόρτα της εξόδου, σε ανεπάγγελτους και σε γλάστρες. Όταν και όποτε έρθουν οι διαχειριστικοί έλεγχοι θα δούμε που θα πάει η απλή αναλογική, όταν ενδεόμενα η σημερινή πλειοψηφία σε κρατά στο χέρι για τυχόν ατασθαλίες. Πάντα η εξουσία έχει άμυνες, σε προβλεφθείσες εκ των προτέρων επιθέσεις. Καληνύχτα κ. Νικολάκου

το αίσχος-Βλάσση ήταν το κύκνειο άσμα των "κομματικών μηχανισμών". Το σκοτάδι όμως είναι πιο πηχτό, λίγο πρίν την αυγή. Η εποχή της ακομμάτιστης αυτοδιοίκησης των πολιτών ξημερώνει σιγά σιγά, και ο Τατούλης είναι πολιτικός της ημέρας και του φωτός και όχι του σκότους και των οφσόρ..............

η διαφορά των Θεών και των ημίθεων, ήταν το μόνιμο ελάττωμα κατασκευής των ημιθέων: Η αλαζονεία, να γίνουν κι΄αυτοί ΘΕΟΙ!! Σκέψου λοιπόν την αλαζονεία των κοινών θνητών. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΘΝΗΤΩΝ. ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ!! ΠΕΤΡΟ ΝΤΙΝΑ, ΓΙΩΡΗ ΒΑΓΓΕΛΗ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π.

Έχε υπόψιν σου πως ένας << βοηθός >> αποτελεί είδος προσωρινού σκλάβου στην πραγματικότητα. Και εάν θέλεις το καλό του πρέπει να τον βοηθήσεις να το συνηδητοποιήσει απόλυτα...Η ήττα είναι ένας καλός τρόπος..(αφιερωμένο και σε ξανθιές)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.