Τατούλης: Έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση αναδρομικών από τη Βουλή των Ελλήνων

Τατούλης: Έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση αναδρομικών από τη Βουλή των Ελλήνων

Οκτώβριος 23, 2017 - 09:52
5 σχόλια

Το τελευταίο 24ωρο οι Έλληνες πολίτες πληροφορήθηκαν ότι οι 100 από τους συνολικά 170 βουλευτές που έχουν προσφύγει στον Άρειο Πάγο ζητώντας αναδρομικά από το 2009 και μετά για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, δικαιώθηκαν.

Για έναν λαό που στενάζει υπό το βάρος τόσων φόρων, είναι τουλάχιστον προκλητική αυτή η διεκδίκηση, η οποία κοστίζει στο Ελληνικό Δημόσιο 15-50 εκατ. ευρώ, σε μια περίοδο πραγματικά δύσκολη για τη χώρα μας, υπό το βάρος, μάλιστα, και της «τρύπας» 2,3 δισ. ευρώ στα έσοδα της κυβέρνησης.

Στα δημοσιεύματα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, στη λίστα των βουλευτών που ζητούν αναδρομικά φιγουράρει και το όνομα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος, όμως, ήδη από το 2010, έχει παραιτηθεί από οποιαδήποτε διεκδίκηση. Ήδη πριν από επτά χρόνια, είχε δηλώσει:

«Από τις αρχές του 2010 έχω παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών μου από τη Βουλή των Ελλήνων και μένω έκπληκτος για το γεγονός ότι περιλαμβάνεται το όνομα μου σε κατάλογο βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά. Συνεπώς, δεν με αφορά η όποια διεκδίκηση βουλευτών και πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Αφού τα δικαιούνται, γιατί να μην τα διεκδικήσουν; Αλλά αν διεκδικούσαν με τον ίδιο ζήλο πράγματα και για τους λοιπούς Έλληνες θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση σήμερα.

Ναι,έχεις παραιτηθεί από την διεκδίκηση των αναδρομικών αφού πρώτα ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ. Αν δεν είχε ανακαλυφθεί το θέμα σιγά μην την ανακαλούσες. Φτάνει πια η υποκρισία κύριε Πέτρο.

Αν πετύχει η θυγατρική αντιμισθία τύφλα να'χει η αναδρομική διεκδίκηση

ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ -ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΕΛΕΟΣ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.