Τατούλης: Διεκδικούμε την ενίσχυση της λειτουργίας του καταστήματος της Πειραιώς στο Λεβίδι

Τατούλης: Διεκδικούμε την ενίσχυση της λειτουργίας του καταστήματος της Πειραιώς στο Λεβίδι

Μάρτιος 14, 2018 - 17:31
2 σχόλια

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται σχετικά με τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Λεβίδι, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδεχόμενο παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι αντιδράσαμε ακαριαία. Με επιστολή μου στην ηγεσία της Τράπεζας, αλλά και με προσωπική μου επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Μεγάλου έθεσα την αναγκαιότητα αποτροπής ενός τέτοιου δυσμενούς ενδεχομένου. 

Μας ικανοποιεί η αποτροπή του κλεισίματος του υποκαταστήματος στο Λεβίδι, αλλά όχι η ρύθμιση λειτουργίας του. Για το λόγο αυτό την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί συνάντησή μου με τη διοίκηση της Τράπεζας, κατά την οποία θα διαπραγματευτώ την εξασφάλιση ακόμα περισσότερων δυνατοτήτων για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας και της οικονομίας της περιοχής. 

Ευχαριστώ για τη συνεργασία στη διεκδίκηση αυτή τόσο τον Πρόεδρο του Λεβιδίου κ. Παναγιώτη Ξύδη, όσο και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι συνέβαλλαν αποφασιστικά και δημόσια τους ευχαριστώ».

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

ΑΧΑΧΑ ΠΕΤΡΟ ! Μας έκανες και γελάσαμε πάλι. τι έπαθες κι εσύ ; Δεν σου τα πρόλαβαν οι παπαγάλοι σου, πως αυτό το κατόρθωμα το διεκδίκησε ο Παυλής χτες το βράδυ ; Είναι δικό του το κατόρθωμα είπε. Τελικά ποιός κράτησε την τράπεζα στο Λεβίδι ; Γιατί εσύ έρχεσαι δεύτερος στην διεκδίκηση του σωτήρα.

Υπάρχει 3 άτομο που την κράτησε και θα τπ δείτε σε λιγο!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.