Τατούλης: Το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης φέρει τη δική μας σφραγίδα

Τατούλης: Το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης φέρει τη δική μας σφραγίδα

Αύγουστος 01, 2019 - 09:02
3 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τετάρτη 31 Ιουλίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κυρία Ντία Τζανετέα αναφέρθηκε στο έργο του αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης, ένα έργο που ανακοινώνεται επί 20 χρόνια και στο οποίο επικέτρωσε το ενδιαφέρον της η νυν περιφερειακή αρχή, προτάσσοντάς το ως εξαιρετικά σημαντικό, αφού η Σπάρτη αποτελεί μία από τις πόλεις στην Ελλάδα με εμβληματική ιστορία.

Με αφορμή τα όσα είπε η κυρία Τζανετέα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε αφενός τη σημασία του έργου και αφετέρου τόνισε την ισχυρή θέληση και την πολλή δουλειά που κατέβαλε ο ίδιος και η νυν περιφερειακή αρχή, προκειμένου να φθάσουμε σήμερα ένα βήμα πριν από την εύρεση χρηματοδότησης.

Θα είναι παρούσα η περιφερειακή αρχή για τη χρηματοδότηση του έργου, δήλωσε ο κ. Τατούλης, εισημαίνοντας ότι με την προσπάθειά του, διεκδικούνται χρήματα ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Με την προσπάθεια κανενός κόμματος και πολιτικού φορέα δεν προχώρησε αυτό το έργο. Το έργο είναι καθορισμένο από τη δική μου παρουσία, από τη δική μας παρουσία.


3 Σχόλια

γιατί δεν το έφτιαχνες όταν ήσουν υπουργός πολιτισμού? Τώρα το σκέφτηκες? Λίγο αργά

Εσείς που σχολιάζετε ακρίτως και αδιακρίτως , ως εδω. ....... Ο Τατούλης έκανε και κάνει έργα τόσα όσα αναλογούν σε όλους τους πολιτικούς της περιοχής μαζί . Ε! ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ...... ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ......

Ψάχνω να βρω τι έχει γίνει για το μουσείο Σπάρτης και δεν βρίσκω ΤΙΠΟΤΑ. εκτός από μια φώτο της Ντιας με ένα σκαπτικό μηχάνημα. Για πείτε μου, έχει μπει κανένα λιθαράκι; Έστω μια χρυσή πλάκα με το όνομα του Τατούλη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.