Τατούλης από το Σικάγο: Οι Ομογενείς μας κάνουν την Πελοπόννησο μια από τις πιο ισχυρές περιφέρειες της χώρας

Τατούλης από το Σικάγο: Οι Ομογενείς μας κάνουν την Πελοπόννησο μια από τις πιο ισχυρές περιφέρειες της χώρας

Απρίλιος 06, 2019 - 13:32
8 σχόλια

Την αξία της ομογένειας εξήρε από το Σικάγο όπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην εκπομπή Chicago Greek Hours και στον Σωτήρη Ρεκούμη υπογραμμίζοντας την πεποίθησή του ότι «οι Έλληνες ομογενείς», αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την Πατρίδα μας. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε εκτενώς στην προσπάθεια των ομογενών να συγκεντρώσουν χρήματα σε ραδιομαραθώνιο για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αγάπη και η φροντίδα αποτελούν τα θεμέλια της σχέσης με τους απανταχού της γης Πελοποννησίους: «Οι Αρκάδες δεν ξεχνούν ποτέ τον τόπο και τους ανθρώπους τους και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από την πρωτοβουλία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής να ενισχύσει την προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, για την οποία τη συγχαίρω θερμά» σημείωσε χαρακτηριστικά. Και κατέληξε: «Δεν είναι το οικονομικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας το πιο σημαντικό, αλλά ο συμβολισμός τον οποίο εκπέμπει. Όλοι οι Αρκάδες και οι Πελοποννήσιοι εκφράζουν με τον τρόπο αυτό την αγάπη για τον τόπο τους».

«Η Αρκαδία και η Πελοπόννησος συνολικά, συνεχώς αναπτύσσονται και φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε την Πελοπόννησο μια από τις σημαντικότερες Περιφέρειες στη χώρα» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρουσιάζοντας στους ομογενείς το όραμα του για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Δελτίο Τύπου

 


8 Σχόλια

Ευκαιρία για το αυθεντικό παγωτό "Σικάγο" εν όψει της θερμής θερινής περιόδου.

Μετά το Σικάγο,πήγαινε και ευθείαν στην Καλαμάτα στην "πρωτεύουσα πόλη" όπως την αποκαλείς, να γιορτάσετε μαζί την υποβάθμιση της Τρίπολης σχετικά με το πανεπιστήμιο. Καλό είναι να μείνεις στην Καλαμάτα. Κάνε και μεταδημοτευση. Στην Αρκαδία δεν σε παίρνει πλέον.

15:47 Ο παλιός γνωστός μακάκας σύντροφος προβατοκράτορας. Μιας και σ' αρέσει απ' ό,τι φαίνεται το γλύψιμο, ετοιμάσου μαζί με τους ομοίους σου να του τα γλύψετε στις εκλογές. Έτοιμους σας έχει

Το εγκυρότατο σε θέματα Τατούλη portal σας μήπως μπορεί να μας πληροφορήσει για τα μέλη της αυτοκρατορικής αποστολής;

@20:11 Φαντάζομαι ότι ένα ιδιωτικό σάιτ το οποίο δεν πληρώνεις εσύ μπορεί να υποστηρίζει όποιον και ό,τι γουστάρει χωρίς να σε ρωτήσει κιόλας..

@21:34 πέστο αγόρι μου ελεύθερα: εμάς που το πληρώνουμε!

Ξύπνα κ. Περιφερειάρχη! Δες ειδήσεις και απάντησε τηλέφωνα. Σε λίγο η Τρίπολη θα είναι έδρα πανεπιστημίου χωρίς τμήματα. Μόνο το ΦΕΚ θα έχουμε που θα λέει ότι έχει την έδρα το ΠαΠελ. Με πρώτο προς αποχώρηση το ιστορικότερο τμήμα του (Τμ. Πληρ/κής και Τηλεπ/νιών - πρώτη ίδρυση 2002 - πρώτο τμήμα του ιδρύματος). Επίσης θα πρέπει να χρηματοδοτείς ως Περιφέρεια (προβλέπεται από τον νόμο, αφού τα ΝΠΔΔ ανήκουν στην Περιφέρεια), δομές, τμήματα, εξοπλισμό και λοιπές ανάγκες σε μια υποβαθμισμένη σχολή στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στην Πάτρα!

02:08 Εσύ πώς ακριβώς το πληρώνεις ρε μεγάλε; Δίνεις κάποια συνδρομή ή μήπως είσαι ο ιδιοκτήτης και επιβαρύνεσαι με τα λειτουργικά του έξοδα; Και στην τελική αν δεν σου γουστάρουν αυτά που γράφει και είναι αντίθετα από αυτά που πιστεύεις και θες με το ζόρι να επιβάλεις και στους άλλους, υπάρχουν κι άλλα σάιτ, μπλογκ ή βοθρομπλόγκ να διαβάσεις. Το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία λοιπόν και πάψε να μας τα σκοτίζεις. Γίνατε όλοι πολιτικοί αναλυτές με την κουκούλα και γράφετε όποια π@π@ριά σας κατέβει. Έλεος πιά!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.