Τασουλής: Το βραβείο του καλύτερου γκολ αφιερωμένο στο ιατρικό τιμ του Αστέρα (vid)

Τασουλής: Το βραβείο του καλύτερου γκολ αφιερωμένο στο ιατρικό τιμ του Αστέρα (vid)

Νοέμβριος 07, 2019 - 16:05
4 σχόλια

Ο Χρίστος Τασουλής, παρέλαβε το βραβείο του για το NIVEA MEN BEST Goal της 8ης αγωνιστικής της Super League για το υπέροχο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία και ψήφισε ο φίλαθλος κόσμος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος και το αφιέρωσε στο ιατρικό τιμ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρκάς αριστερός μπακ στο περιθώριο της βράβευσης του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βραβεύω τον Τασουλή διότι είναι ένα παιδί δικό μας. Ένα παιδί από την Αρκαδία, ένα παιδί το οποίο είχε πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο και απέδειξε ότι έχει ψυχικό σθένος γιατί το γεγονός ότι είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι γνωστό και δεν μπαίνει στη κρίση κανενός. Από εκεί και πέρα χαιρόμαστε που γύρισε υγιής και χαιρόμαστε που έχει τον τρόπο να βοηθάει την ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει ο Αστέρας να κατακτήσει τους στόχους του".

"Είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο για εμένα. Συνδυάστηκε με μία νίκη για την ομάδα μου, οπότε αυτό κρατάμε και προχωράμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω στο ιατρικό τιμ του Αστέρα και κυρίως στον Γιώργο Πριόνα που ήταν κάθε μέρα από πάνω μου, όταν είχα πρόβλημα τραυματισμού. Γιατί ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο έμεινα εκτός και αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους για να με υποστηρίξουν στα δύσκολα, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ να κρατάω αυτό το βραβείο ή να λέμε οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα, αυτό το βραβείο δεν μπορεί να συναγωνιστεί καμία στιγμή μου στο γήπεδο, δεν μπορεί να συγκριθεί με χρήματα, με τίποτα".

Για το βραβείο το οποίο προέρχεται από το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι μία ηθική ικανοποίηση γιατί όταν δεν επιλέγει ένας άνθρωπος να στο δώσει και το επιλέγει ο κόσμος με μία ψηφοφορία είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία".

Για το αν η βράβευση του αποτελεί μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα: "Νομίζω την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη το γεγονός ότι προηγείται μία πολύ κακή στιγμή πριν. Μία αποχή ενάμιση χρόνου από επίσημα παιχνίδια και αυτό της δίνει τη μεγαλύτερη αξία απ’ ότι θα είχε αν γινόταν σε μία φυσιολογική ροή".

Ειδήσεις: 
Video: 

NIVEA MEN BEST GOAL: Η βράβευση του Χρίστου Τασουλή


4 Σχόλια

18.04 πήγατε χθες για διπλό ρε γαύροι και φάγατε μόνο 2 ... αντί για 5 φάγατε μόνο 2, πάλι καλά... Και λέτε για τον αστέρα υπεροψία;;;

@18.04 είσαι γελοίος ολυμπιακός. Στην άλλη σου ζωή πρέπει να ήσουν κλόουν..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.