Τάσος Τσοκάνης: «Μπορούσαμε την νίκη» (video)

Τάσος Τσοκάνης: «Μπορούσαμε την νίκη» (video)

Νοέμβριος 06, 2014 - 23:58
0 σχόλια

Ο Τάσος Τσοκάνης αμέσως μετά τον αγώνα με την Τότεναμ δήλωσε πως ο Αστέρας με τις ευκαιρίες που είχε μπορούσε να πάρει και την νίκη, επίσης δήλωσε πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν και πως υπάρχει πίστη για την πρόκριση.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσοκάνη:

 

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι «Πιστεύουμε ότι χάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες γιατί είχαμε πάρα πολλές. Στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε ευκαιρία και κυνηγούσαμε συνέχεια την Τότεναμ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στις οποίες μπορούσαμε άνετα να είχαμε πετύχει παραπάνω γκολ. Επίσης πιστεύω πως άμα έμπαινε πιο νωρίς το γκολ μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη. Δεν μπορούσαμε να ανοιχτούμε από την αρχή γιατί ξέρουμε τι ομάδα είναι η Τότεναμ. Ανά πάρα ώρα και στιγμή μπορεί να σου βάλει γκολ. Επίσης πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε λίγο. Γιατί στο δεύτερο ήμασταν άλλη ομάδα.

 

Για το αν η καλή τους εμφάνιση δίνει ώθηση για την συνέχεια «Σίγουρα εμφάνιση μας, δίνει ώθηση για το επόμενο παιχνίδι. Είναι μέσα στην έδρα μας με την Μπεσίκτας, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και όλοι το ξέρουμε αυτό, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί αν μπούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

 

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο«Ο κόσμος είναι συνέχεια στο πλευρό μας αλλά σήμερα ήταν γεμάτο και πρώτη φορά το είδαμε αυτό. Ο κόσμος μας ωθούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αυτό ήταν ένας παράγοντας για την «μεταμόρφωση» μας στο δεύτερο ημίχρονο».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τάσος Τσοκάνης:Μπορούσαμε την νίκη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.