Ταλέντο και δημιουργικότητα στη σκηνή του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου στην Τρίπολη (pics,vid)

Ταλέντο και δημιουργικότητα στη σκηνή του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 04, 2020 - 22:10
3 σχόλια

Μία μοναδική μουσική – εικαστική παράσταση δόθηκε το  βράδυ του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη.

Ο ταλαντούχος Βασίλης Γεωργακόπουλος θέλησε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να παρουσιάσει στην Τρίπολη ένα πρωτόγνωρο θέαμα που συνδύαζε το τραγούδι, την μουσική και τη ζωγραφική.

Ένα πολύχρωμο ταξίδι στο μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής από  προσωπικές συνθέσεις του Βασίλη Γεωργακόπουλου και διασκευές γνωστών τραγουδιών, όπως του Xατζιδάκη και του Frank Sinatra υπό τη συνοδεία δύο βιολιών και ηλεκτρονικών εφέ έκαναν όσοι βρέθηκαν στο ατμοσφαιρικό θέατρο.

Οι δημιουργοί της παράστασης κατάφεραν να κεντρίσουν με δεξιοτεχνία και με ευαισθησία μερικές από τις σημαντικότερες σκηνές του εύθραυστου νήματος της ζωής.

Στην παράσταση, αποσπάσματα από την οποία θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, συμμετείχαν οι Βασίλης Γεωργακόπουλος, την επιμέλεια της παράστασης και τις  προσωπικές συνθέσεις στο πιάνο, video art , η Ρεζάρτα Κρούγια (βιολί), η Παναγιώτα Καλαβριζιώτη (βιολί), η Κατερίνα Αθανασιάδη (χορός), η Δανάη Παπαδοπούλου (χορός), η Αθηνά Γεωργακοπούλου (απαγγελία ποιημάτων), η Ιωάννα Άτζακα (πρωτότυπη ποίηση / απαγγελία ποιημάτων), ο Αντώνης Κρατημένος (ζωγραφική επί σκηνής), καθώς και η χορωδία 6 ατόμων (με μαέστρο την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου).

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μουσική - εικαστική παράσταση «Colors» στο Μαλλλιαροπούλειο

Arcadiaportal.gr - Colors στο Μαλλιαροπούλειο


3 Σχόλια

Καταπληκτική παράσταση συγχαρητήρια στους συντελεστές και βέβαια στην κ. Καρούντζου που τους επέλεξε. Ποιότητα και αφήστε τα νούμερα να λένε γιατί δεν ήρθε παγοδρόμιο

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς σχέση έχει η κα Καρουντζου με την παράσταση.

@17:31 ένας που θα πηγαινε να παρακολουθησει μια τετοια εκδηλωση δεν θα σχολιαζε σαν του λόγου σου...το ύφος, το νόημα (συγκριση ανομιων πραγματων) και οι χαρακτηρισμοί δεν σκιαγραφούν ατομο που μπηκε(?) να παρακολουθήσει μια συναυλία για την τέχνη αυτη καθ'αυτή..........οπότε τι τα ήθελες τα "περι ποιότητας" και τα "συγχαρητηρια" και δεν πηγαινες κατευθειαν στο παρασύνθημα???...δεν μας πειθεις για ευαισθητοποιημένος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.